Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Ν. Βύσσα: Συνάντηση Εργασίας του έργου EUnite – Ενωμένοι στην Ευρώπη

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Ν. Βύσσα του Δήμου Ορεστιάδας της ΠΕ Έβρου, η 1η Συνάντηση Εργασίας του έργου EUnite – Ενωμένοι στην Ευρώπη.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με σκοπό την ενημέρωση και την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στις στην Ευρωπαϊκή Δημοκρατία.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Αντιπεριφερειάρχης κ. Φανή Μπαχαρίδου και η Ειδική Σύμβουλος Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων κ. Φελίνα Καζάκου, η οποία αναφέρθηκε στην Ευρωπαϊκή προοπτική και τη σημασία συμμετοχής των Πολιτών στις ευρωπαϊκές διαδικασίες και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του έργου.

Ακολούθησε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων που προκύπτουν για τις τοπικές κοινωνίες καθώς και τα οφέλη στην καθημερινότητα των πολιτών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων από την ευρύτερη περιοχή του Έβρου, αναπτύχθηκε ουσιαστικός διάλογος και εξέφρασαν την ανάγκη συστηματικής ενημέρωσης και συνεργασίας μεταξύ κεντρική διοίκησης, τοπικής αυτοδιοίκησης και τοπικών φορέων και σωματείων .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη