Ξηλωμένα παρτέρια, απειλές και καταγγελίες.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Σε μία πολύ σοβαρή και ανησυχητική καταγγελία προχώρησε πριν από λίγο ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αλεξανδρούπολης Παύλος Μιχαηλίδης στο προσωπικό του προφίλ στο fb.

Έκανε αναφορά για φραστική επίθεση που δέχτηκε κάτω από το δικηγορικό γραφείο του κου Ζάμπουκη στον πεζόδρομο της Σουλίου, όταν ο ίδιος προσπάθησε να μάθει τι συμβαίνει και ξηλώνουν παρτέρια με πράσινο. Στην ανάρτησή του, κάνει λόγω για 2 άτομα που κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του κι αναφέρει ότι στις εργασίες συμμετείχε συγγενικό πρόσωπο του δημοτικού συμβούλου και αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΑ. Ο κύριος Μιχαηλίδης ακολούθως κάλεσε την αστυνομία.

Λίγα λεπτά μετά, ήρθε και η απάντηση στην ίδια ανάρτηση από τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΑ και ιδιοκτήτη του καταστήματος που βρίσκεται στον επίμαχο πεζόδρομο όπου γίνονται οι εργασίες, κου Χαράλαμπου Μιχαηλίδη.

Διαβάστε παρακάτω την καταγγελία του κυρίου Παύλου Μιχαηλίδη ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου και την απάντηση του κυρίου Χαράλαμπου Μιχαηλίδη αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΑ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin