ΟΕΒΕΣΕ: Μην απομονώνετε τουριστικά την Περιφέρεια ΑΜΘ

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Μια ακόμη επιστολή, αυτή την φορά από την ΟΕΒΕΣΕ, ήρθε να προστεθεί στις αρκετές φωνές διαμαρτυρίας κατά του κλεισίματος των συνοριακών σταθμών για διέλευση επισκεπτών σε Ροδόπη και Έβρο. Διαβάστε την επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της κυβέρνησης σχετικά με τη διέλευση των ταξιδιωτών από τη Βουλγαρία στη χώρα μας. Σύμφωνα με αυτή σταματά η διέλευση από τους συνοριακούς σταθμούς του Ορμένιου, της Εξοχής και της Νυμφαίας και η είσοδος θα γίνεται μόνο από το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα.

Η απόφαση αυτή κατά τη γνώμη μας εμπεριέχει αρκετούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Με αυτόν τον τρόπο όλος ο όγκος των επισκεπτών από τη γείτονα χώρα συγκεντρώνεται στο συγκεκριμένο συνοριακό σταθμό προκαλώντας τεράστιο συνωστισμό και δυσχεραίνει τους δειγματοληπτικούς ελέγχους. Επίσης απομονώνει και την περιοχή μας τουριστικά με όλα τα οικονομικά επακόλουθα.

Παρακαλούμε για την άμεση ανάκληση αυτής της απόφασης και τη λειτουργία τουλάχιστον τριών (3) συνοριακών εισόδων για την αποφυγή απομόνωσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin