Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Οικογένεια από την Κομοτηνή ζητά τη βοήθεια μας για να σωθεί ο μικρός Χρήστος

Τη στήριξη των πολιτών ζητά οικογένεια από την Κομοτηνή προκειμένου ο μικρός Χρήστος να υποβληθεί σε θεραπεία και μια επέμβαση για να απαλλαγεί από τις νευρολογικές κρίσεις που των ταλαιπωρούν.

Ακολουθεί η επιστολή – έκκληση που δημοσίευσε το xanthinet.gr:

«Απευθυνόμαστε για άλλη μια φορά στους συμπολίτες μας στον νομό – και εκτός αυτού – για να βοηθήσουν στην ύστατη προσπάθεια που κάνουμε ώστε ο Χρήστος μας, να υποβληθεί στην ΑΝΑΓΚΑΙΑ τελική θεραπεία και μικροεπέμβαση σε κλινική της Θεσσαλονίκης προκειμένου να απαλλαγεί ΠΛΗΡΩΣ από τις νευρολογικές κρίσεις που τον έχουν ταλαιπωρήσει και πολλαπλώς εξασθενήσει από την αρχή σχεδόν της ζωής του – εδώ και έξι χρόνια.

Όλη αυτή η προσπάθεια και η πρόοδος για την αποκατάσταση του μικρού μας γιου, η οποία έχει μέχρι σήμερα επιτευχθεί με τη δική σας βοήθεια και την αμέριστη συμπαράσταση, κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα επειδή ο χρόνος που απομένει για να αποθεραπευτεί πλήρως είναι περιορισμένος και πάντως όχι πέραν του ερχόμενου Ιουλίου, οπότε και ο Χρήστος θα κλείσει τα επτά του χρόνια και οι πιθανότητες πλήρους αποκατάστασης σύμφωνα με τον επιβλέποντα ιατρό θα μειωθούν δραστικά…

Το συνολικό κόστος που υπολείπεται για να σώσουμε τον Χρήστο μας από αυτή τη φοβερή κατάσταση που βιώνει, και να του δώσουμε την ευκαιρία να ζήσει την παιδικότητα που στερήθηκε μέχρι τώρα, είναι 18.000 ευρώ, τα οποία θα πρέπει να καταβληθούν πριν από τα ερχόμενα Χριστούγεννα.

Ωστόσο, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, θα πρέπει να προκαταβάλουμε το ποσό των 5.500 ευρώ, ώστε να μη “σπάσει” το συμβόλαιο ιατροφαρμακευτικής παροχής με αριθμ. 546798 που έχει συναφθεί μεταξύ της Κλινικής της Αγίας Πετρούπολης και της Κλινικής της Θεσσαλονίκης.

Γνωρίζουμε ότι κάθε σπίτι στις μέρες μας αντιμετωπίζει προβλήματα, κι όμως εσείς, οι συμπολίτες μας, βρεθήκατε δίπλα στον πολύ δύσκολο αγώνα που δίνει πρώτα ο Χρήστος (τις περισσότερες φορές με χαμόγελο), και μετά εμείς, οι γονείς του. Σας ευχαριστούμε! Όπως ευχαριστούμε και τους εκπροσώπους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Τούτη την ώρα σας παρακαλούμε να σταθείτε και πάλι δίπλα μας. Ας συγκεντρώσουμε αυτήν την προκαταβολή έγκαιρα. Ας δώσουμε στον Χρήστο την Ευκαιρία του.

Οι γονείς του μικρού Χρήστου

Παναγιώτης Θεοδωρίδης – Χρυσάνθη Τζελέπη».

APΙΘΜΟΣ ΛOΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5353-060327-546

IBAN: GR91 0172 3530 0053 5306 0327 546

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΘEOΔΩPIΔHΣ ΠANAΓIΩTHΣ TOY ΓEΩPΓIOY

Πηγή: xanthinet.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email