Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Οι αγρότες του Ν. Έβρου έστησαν μπλόκο στο τελωνείο – Εν αναμονή των επόμενων αποφάσεων τους

Για μη ικανοποίηση του συνόλου των αιτημάτων των αγροτών, έκανε λόγο το μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής Μπλόκων Ρίζος Μαρούδας, μετά το πέρας της συνάντησης που είχαν εκπροσώπων του κλάδου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Εμείς θα πάμε στα μπλόκα μας, θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα για ό,τι συζητήθηκε, θα πάρουμε τις αποφάσεις στα μπλόκα μας. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί, να δυναμώσουν κι άλλο τα μπλόκα για να ικανοποιηθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα αιτήματα επιβίωσης που έχει προβάλει το αγροτικό κίνημα της χώρας όλες αυτές τις μέρες» σημείωσε, ο εκπρόσωπος. 

«Αυτή είναι η απόφασή μας και από εκεί και πέρα σε συντονισμό πανελλαδικό και με τις αποφάσεις που θα έχουμε από τις γενικές συνελεύσεις των μπλόκων και των συναδέλφων που βρίσκονται στον δρόμο και αγωνίζονται θα καθορίσουμε τα παραπέρα βήματά μας», πρόσθεσε ο κ. Μαρούδας. «Είναι αιτήματα που έχουμε φέρει σε όλες τις κυβερνήσεις και τα οποία φέρνουνε κάθε χρόνο», ανέφεραν αγρότες.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι αγρότες του Έβρου, οι οποίοι σήμερα το μεσημέρι μαζί με τα τρακτέρ τους βρέθηκαν στο τελωνείο των Κήπων, προκειμένου να στείλουν και από εκεί ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και να συμπαρασταθούν στην επιτροπή των αγροτών που συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό. Ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κώστας Αλεξανδρής ανέφερε, πως θα συζητήσουν τα όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, θα εκτιμήσουν τα δεδομένα και την κατάσταση και μετά θα παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη