Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Οι ειδικότητες που θα λειτουργήσει η τάξη μαθητείας στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Ορεστιάδας

Με τέσσερις ειδικότητες θα λειτουργήσει για την περίοδο 2020-2021 η «τάξη μαθητείας» μεταλυκειακού έτους στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Ορεστιάδας.

Οι αιτήσεις για συμμετοχή υποβάλλονται ηλεκτρονικά ήδη από εχθές, μέσω της πλατφόρμας που έχει ενεργοποιήσει το υπουργείο Παιδείας, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου.

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ορεστιάδας θα λειτουργήσει για τέταρτη συνεχή χρονιά την «τάξη μαθητείας» η οποία απευθύνεται σε απόφοιτους Επαγγελματικού Λυκείου που έχουν αποκτήσει πτυχίο στις ειδικότητες του “Τεχνικού Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Εγκαταστάσεων και Δικτύων”, “Τεχνικού Εγκαταστάσεων Ψύξης, Αερισμού και Κλιματισμού”, “Τεχνικού Πληροφορικής” και “Υπαλλήλου Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών”, καθώς αυτές είναι και οι ειδικότητες του μεταλυκειακού έτους που θα λειτουργήσουν στο συγκεκριμένο σχολείο.

Το πρόγραμμα είναι εννιάμηνης διάρκειας και περιλαμβάνει εργαστηριακά μαθήματα εντός της σχολικής μονάδας και επιδοτούμενη εκπαίδευση σε χώρο εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, αλλά και τηλεφωνικά από τη διεύθυνση του ΕΠΑ.Λ. Ορεστιάδας (25520 29431).

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email