Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν στα έπιπλα ‘’ΚΟΥΡΟΣ’’!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Προσφορές 2023 και η ευκαιρία για ανανέωση του χώρου σας βρίσκεται στα έπιπλα Κούρος!

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές σε πλήθος επιλεγμένων προϊόντων στις κατηγορίες “Σαλόνι”, “Κρεβατοκάμαρα” και “Στρώμα”, αλλά και από τις γενικές εκπτώσεις σε όλη την γκάμα των επίπλων “Istikbal Kouros” και “Casa di Kouros” και ανανεώστε τον χώρο σας με έπιπλα που ξεχωρίζουν.Ενδεικτικά: ΣτρώμαVitalo 160X200 από 954€, στα 715€,Μοντέρνα ΓωνίαMary M από 1480€ στα 1259€ κι άλλα πολλά!

Μεγάλη ποικιλία σε Σαλόνια, Τραπεζαρίες, Κρεβατοκάμαρες, Στρώματα και Κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο αλλά και μικροέπιπλα και είδη διακόσμησης για κάθε μικρή και μεγάλη γωνιά του σπιτιού.

Ανακαλύψτε ακόμη και την μεγάλη μας προσφορά στις εκθεσιακές μας κουζίνες έως -30% για να αποκτήσετε την κουζίνα των ονείρων σας σε τιμές που σας συμφέρουν. Μοντέρνες, λειτουργικές, εργονομικές κουζίνες φτιαγμένες με σύγχρονα και ανθεκτικά υλικά.

Επισκεφτείτε τα φυσικά μας καταστήματα σε Ορεστιάδα, Καβάλα, Δράμα και Σέρρες και ανακαλύψτε όλες τις προσφορές και τα προϊόντα μας!

Εναλλακτικά, σας περιμένουμε στα ηλεκτρονικά μας καταστήματα www.casadikouros.gr και www.istikbalkouros.gr και στις σελίδες μας στα social media!

Super Εκπτώσεις! Mην τις χάσετε!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin