Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Λίγες ώρες μετά το άνοιγμα της διαδικτυακής πλατφόρμας για την συμπλήρωση και κατάθεση του μηχανογραφικού δελτίου που καλούνται να συμπληρώσουν οι υποψήφιοι φοιτητές, το υπουργείο Παιδείας, ανακοίνωσε τις Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής που αντιστοιχούν σε κάθε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για τις Πανελλήνιες εξετάσεις 2024.

Οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης φέτος διαμορφώνονται ως εξής:

Μηχανογραφικό και ΕΒΕ

Στο μεταξύ άνοιξε εχθές και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 18 Ιουλίου η πλατφόρμα για την κατάθεση μηχανογραφικού δελτίου για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου για εισαγωγή σε Δημόσιες ΣΑΕΚ (πρώην ΙΕΚ).

Για όσο διάστημα παραμένει ανοιχτή η πλατφόρμα για την υποβολή του μηχανογραφικού, οι υποψήφιοι θα μπορούν να απευθύνονται στα Λύκειά τους, για οποιαδήποτε πληροφορία, υποστήριξη, ακόμα και χρήση υπολογιστή, εφόσον δεν διαθέτουν οι ίδιοι.

Σημειώνεται, ότι οι Ε.Β.Ε. προκύπτουν από τις μέσες επιδόσεις των υποψηφίων ανά Επιστημονικό Πεδίο/Τομέα σε συνδυασμό με τους συντελεστές, που όρισαν οι ίδιες οι Σχολές ή Τμήματα των Πανεπιστημίων στις Πανελλαδικές 2024.

Δωρεάν ℹ️ συμβουλευτική υποστήριξη στους αποφοίτους από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης του ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού των υποψηφίων ΓΕΛ/ΕΠΑΛ, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης παρέχει δωρεάν ℹ️ συμβουλευτική υποστήριξη στους αποφοίτους.
Οι ενδιαφερόμενοι και οι κηδεμόνες τους μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Επαγγελματικό Σύμβουλο στα τηλέφωνα 25510 22111 & 25510 53043 καθημερινά από τις 8:30 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη