Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης στηρίζουν τα σχολεία της Β. Εύβοιας

“Ένα βιβλίο για εσένα με αγάπη”, μια εθελοντική δράση του 5ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε με μεράκι από μαθητές και καθηγητές Γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης.

Οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης, ανταποκρινόμενοι με χαρά στο κάλεσμα των καθηγητών τους για συγκέντρωση υλικού  (βιβλίων, σχολικών βοηθημάτων, επιτραπέζιων παιχνιδιών, υλικών ζωγραφικής και άλλων αναλώσιμων) που θα καλύψουν ανάγκες σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά των πυρόπληκτων περιοχών της Β. Εύβοιας, συγκεντρώνουν εδώ και λίγο καιρό τα ανάλογα είδη. Τα πρώτα δύο δέματα έχουν αποσταλεί ήδη σε αντίστοιχα Νηπιαγωγεία, ως μία συμβολική χειρονομία συμπαράστασης και αλληλεγγύης, ενώ προγραμματίζεται η αποστολή και των επόμενων σε Δημοτικά Σχολεία της περιοχής. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του  5ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να βελτιώσει την ψυχολογία των μαθητών στις πυρόπληκτες περιοχές της Β. Εύβοιας, που δοκιμάστηκαν τόσο άσχημα το προηγούμενο καλοκαίρι, και να αποτελέσει έναυσμα για παρόμοιες πρωτοβουλίες.

Το πρόγραμμα συντονίζουν οι εκπαιδευτικοί του 5ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης: Δέτσικας Γιάννης, Καβαρατζή Μαρία, Ουτουντζή Κλεονίκη, Χωρινού Άννα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη