Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 μοίρασαν χαμόγελα & γνώσεις στην Αλεξανδρούπολη! (+photos)

Το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε το Legends Youth Cup για νεαρούς αθλητές και αθλήτριες στην Αλεξανδρούπολη.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του Euro 2004 και συγκεκριμένα 11 από τα 23 μέλη εκείνης της Εθνικής Ελλάδας, βρέθηκαν για πρώτη φορά ως Legends (γιατί μεμονωμένα κάποιοι έχουν ξανά βρεθεί) στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Στο στάδιο Φώτης Κοσμάς το «παρών» έδωσαν οι Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Τραϊανός Δέλλας, Άγγελος Μπασινάς, Ζήσης Βρύζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Φάνης Κατεργιαννάκης, Στέλιος Βενετίδης, Κώστας Κατσουράνης, Νίκος Νταμπίζας και Βασίλης Λάκης. Οι παραπάνω, έγιναν μέντορες των παιδιών, σε μια προσπάθεια να τους διδάξουν τον σωστό τρόπο προπόνησης, τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας τον χαρακτήρα και την νοοτροπία τους. Κάθε ομάδα που συμμετέχει, διάλεξε από έναν πρωταθλητή Ευρώπης και μαζί κουβέντιασαν και έπαιξαν ποδόσφαιρο.

Στο Youth Cup λαμβάνουν μέρος αγόρια από τις Ακαδημίες της Καβάλας, της Δόξας Δράμας, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Ορέστη Ορεστιάδας, του Απαλού Αλεξανδρούπολης, των Θρακών Κομοτηνής, του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης, και του iSoccer Academy, αλλά και κορίτσια από τις Ακαδημίες του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Σουφλί 2018 και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από τον φακό του SportsAddict.gr:

Πηγή: sportsaddict.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email