Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Ολοκληρώθηκε η Τελική Φάση Ενόργανης Γυμναστικής Παμπαίδων-Παγκορασίδων της Β’ Περιφέρειας στην Αλεξανδρούπολη

Με μεγάλη​​ επιτυχία​​ και τη συμμετοχή περισσότερων από 250 αθλητών και αθλητριών ολοκληρώθηκε​​ η Τελική Φάση Ενόργανης Γυμναστικής Παμπαίδων-Παγκορασίδων της Β’ Περιφέρειας​​ που​​ πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου 2023 στο κλειστό γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος στην Αλεξανδρούπολη.​​ 

Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 250 αθλητές​​ και αθλήτριες​​ και οι συνοδοί τους​​ από τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, την Ήπειρο​​ και τη Θράκη​​ που είχαν την ευκαιρία παράλληλα με τη συμμετοχή τους στους αγώνες να βιώσουν τη θρακιώτικη φιλοξενία και να γνωρίσουν την Αλεξανδρούπολη και τους ανθρώπους της.

a group of people standing in a room

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες διαγωνίστηκαν στα ολοκαίνουρια ολυμπιακών προδιαγραφών όργανα ενόργανης γυμναστικής​​ που προμηθεύτηκε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και​​ πλέον είναι στη διάθεση των​​ τοπικών συλλόγων για τις καθημερινές τους προπονήσεις,​​ αναβαθμίζοντας​​ έτσι και βελτιώνοντας​​ σε μεγάλο βαθμό τις συνθήκες προπόνησής​​ τους.

a group of people standing on a stage with their hands up

Μάλιστα​​ ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος έκανε​​ ιδιαίτερη αναφορά στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά :​​ «Εκ μέρους της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, για την πολύ​​ μεγάλη προσφορά που έκανε στα σωματεία της πόλης του αλλά και στην ελληνική Γυμναστική συνολικά, αναλαμβάνοντας την αγορά ενός πλήρους σετ ενόργανης γυμναστικής. Πρόκειται για μία σπουδαία χειρονομία, μία επένδυση στον αθλητισμό, που μακάρι να βρει μιμητές και να ευαισθητοποιήσει την Πολιτεία ώστε να προβεί επιτέλους σε παρόμοιες ενέργειες.

Λυπάμαι που σοβαροί οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι στην Αλεξανδρούπολη αυτό το Σαββατοκύριακο, για να εκφράσω από κοντά τις ευχαριστίες μου στον κ. Ζαμπούκη και στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, που εκτός των άλλων προσφέρει σημαντική βοήθεια για τη διοργάνωση της Τελικής Φάσης Ενόργανης Γυμναστικής Παμπαίδων-Παγκορασίδων της Β’ Περιφέρειας. Ελπίζουμε οτι θα βρίσκουμε πάντοτε τέτοιους συμπαραστάτες στην προσπάθειά μας».

a group of people playing a game

Το πρωτάθλημα ενόργανης​​ γυμναστικής​​ ήταν μία από τις πολλές σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενήθηκαν και διοργανώθηκαν από τον Δήμο​​ Αλεξανδρούπολης​​ μέσα στο 2023 και έπεται η συνέχεια.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη