Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στα νηπιαγωγεία που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό ανακύκλωσης

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην το επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη Γιορτή της Ανακύκλωσης, ωστόσο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης βρήκε την ευκαιρία να συγχαρεί από κοντά τα παιδιά των δύο σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό ανακύκλωσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τα νήπια του 16ου Νηπιαγωγείου και του 23ου Νηπιαγωγείου κατάφεραν και συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες ποσότητες ανακυκλώσιμων τη σχολική χρονιά 2023-2024, καταλαμβάνοντας την 1η και 2η θέση αντίστοιχα.

Στον φετινό διαγωνισμό ανακύκλωσης συμμετείχαν 25 Νηπιαγωγεία και 17 Δημοτικά Σχολεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν 5 τόνους χαρτιού και 2 τόνους πλαστικού.

Η Γιορτή της Ανακύκλωσης για την επιβράβευση όλων των σχολείων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες και οι οδηγίες που εστάλησαν στις σχολικές μονάδες από το Υπουργείο Υγείας δε επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη