Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Ο δήμαρχος Σαμοθράκης συναντήθηκε με τα στελέχη του ΚΕΘΕΑ Κιβωτός

Συνάντηση με τα στελέχη του Πολυδύναμο Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ΚΕΘΕΑ Κιβωτός κους Χαλκιά Ευρυπίδη και Ραπτόπουλο Αντώνη, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κος Α. Βίτσας και η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων κα Β. Τόλιου, με αφορμή τη δράση : Βιωματικό Σεμινάριο – Εξαρτήσεις και Οικογένεια που πραγματοποίησαν οι επαγγελματίες του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ στις 27.03.2024 στο νησί.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τα στελέχη του ΚΕΘΕΑ για την ανταπόκριση τους στην πρόσκληση του Δήμου και εξέφρασε την επιθυμία της Δημοτικής Αρχής να συνεχιστούν ανάλογες δράσεις με αυτή που υλοποιήθηκε στις 27/3/2024, καθώς συμβάλλουν στην βελτίωση της επικοινωνίας σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο και αποτελούν ουσιαστικές παρεμβάσεις πρόληψης της παραβατικότητας και συνάμα προαγωγής της ψυχικής υγείας που έχει ανάγκη η κοινωνία μας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βοήθεια στο Σπίτι Δήμος Σαμοθράκης όπου συζητήθηκε ο τρόπος συνέχισης της συνεργασίας με τις Κοινωνικές Επιστήμονες κα Μαλαματένια Βάβουρα και Ζωή Σαράντου.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων Βασιλική Τόλιου ευχαριστεί θερμά τόσο το Πολυδύναμο Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – ΚΕΘΕΑ Κιβωτός, όσο και τα στελέχη του Δήμου για τη συνεργασία και τον άψογο συντονισμό της δράσης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη