Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στη διεθνή τουριστική έκθεση “Holiday & Spa Expo 2024”

Η διεθνής τουριστική έκθεση “Holiday & Spa Expo 2024” που διεγάγεται 13-15 Μαρτίου στη Σόφια της Βουλγαρίας υποδέχεται χιλιάδες κόσμο, πολύ περισσότερο από την περσινή χρονιά. Για τρίτη συνεχόμενη φορά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης επενδύοντας στην εξωστρέφεια και έχοντας με ισχυρή αυτοπεποίθηση συντάξει ένα σχέδιο τουριστικής προβολής, με στόχους που θα οδηγήσουν στην τουριστική του ανάπτυξη, βρέθηκε εκεί δίνοντας δυναμικά το παρόν με δικό του περίπτερο ενισχύοντας την εικόνα του!

Την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης και συνεχίζονται σημαντικές επαφές B2B και B2C με σημαντικούς πράκτορες και ταξιδιωτικά γραφεία από την Βουλγαρία προωθώντας τον ξεχωριστό τόπο μας ως ένα ελκυστικό και ασφαλή προορισμό με μοναδικές ομορφιές σε επαγγελματίες του τουρισμού και μελλοντικούς επισκέπτες!

Η Αλεξανδρούπολη συστήνεται στους επισκέπτες ως προορισμός πολυμορφικός: city break, γαστρονομικός, πολιτιστικός, ως τόπος φιλικός στην οικογένεια και στα παιδιά, πιστοποιημένος ως bike friendly καλύπτοντας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη!

Ο αντιπρόεδρος της ΤΙΕΔΑ, Πέτρος Κυριακίδης και η ομάδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης κάνει ενδιαφέρουσες επαφές και συναντήσεις καλωσορίζοντας στο περίπτερο του τον εμπορικό ακόλουθο της Ελληνικής πρεσβείας στην Βουλγαρία, κο Δημήτριο Μίχα, την Υπουργό τουρισμού της Βουλγαρίας, κα Zaritsa Dinkova, αλλά και τον Πρέσβη της Μαδαγασκάρης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη