Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης Πρωταθλητής Περιφέρειας ΑΜΘ 2023 στο σκάκι

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία για το σκακιστικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής στο περιφερειακό πρωτάθλημα και παράλληλα να εξασφαλίσει εισιτήριο  για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της Α’ εθνικής κατηγορίας. Ο Εθνικός νίκησε και στις 4 αναμετρήσεις τις ομάδες, ΣΟ Δράμας, ΓΑΣ Ηρακλής Καβάλας, Κηφισιά Σερρών και ΣΟ Ξάνθης.

Για τον Εθνικό αγωνίστηκαν:

Κωνσταντίνος Μαρκίδης, Θωμάς Μίχος, Αντώνογλου Χρήστος, Γεράσιμος Βαλλιάνος, Νάσος Βαλέριος, Μιχάλης Καρακασίδης, Ζαχαρίας Τιακούδης, Χρήστος Χασάπης, Γεώργιος Γκόγκολας, Δημήτρης Χασάπης, Ελπίδα Σοφία Αϊβαζιάν, Άρτεμις Μπλίτσα, Ειρήνη Λιολιοσίδη, Εβελίνα Τσουλκανάκη και Ελένα Καπουτσή.

Όπως είναι φυσικό και όπως συμβαίνει σε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες τα τελευταία εικοσιτετράωρα, φανερά επηρεασμένοι από τα τραγικά γεγονότα γεγονότα των Τεμπών οι άνθρωποι του Εθνικού αναφέρθηκαν σε αυτά στην ανακοίνωση τους με την οποία γνωστοποίησαν παράλληλα και τα αποτελέσματα των αγώνων. 

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν: 

«Εμείς οι άνθρωποι του Σκακιστικού Τμήμα του Εθνικού είμαστε συγκλονισμένοι από τον εγκληματικό χαμό των παιδιών μας και των συμπατριωτών μας στα Τέμπη.Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων. Είναι μέρες πένθους και περισυλλογής.

Συμμετέχουμε ωστόσο στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και συνεχίζουμε να προσφέρουμε στα παιδιά των ακαδημιών μας εκπαίδευση πάνω στο αγαπημένο τους άθλημα. Στόχος μας πάντα η καλλιέργεια αξιών, το ευ αγωνίζεσθαι και η ευγενής άμιλλα. Σήμερα περισσότερο από ποτέ οι ανάδειξη των αξιών είναι επιτακτική ανάγκη, το όχημα για ένα πιο φωτεινό αύριο.

Χθες η Ομάδα του Εθνικού κατέκτησε για ακόμη μια φορά τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 2023 και πήρε άξια το εισιτήριο για την συμμετοχή της στο κορυφαίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής κατηγορίας.

Συγχαίρουμε τους σκακιστές και τις σκασκίστριες μας για την αγωνιστικότητα τους και την επιτυχία τους στο Πρωτάθλημα της Περιφέρειας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην Α’  Εθνική».

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin