Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Ο σύλλογος “ΓΑΛΗΝΟΣ” αποχαιρετά με οδύνη τον Γιώργο Μπουγιούκα

Σοκαρισμένα και εμβρόντητα αποχαιρετούν τον καθηγητή Καρδιοχειρουργικής  Γιώργο Μπουγιούκα τα μέλη του Συλλόγου ΓΑΛΗΝΟΣ. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Με βαθιά οδύνη, σοκαρισμένοι και εμβρόντητοι, αποχαιρετούμε τον Ιδρυτή της Πανεπιστημιακής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Ομότιμο Καθηγητή Καρδιοχειρουργικής του Τμήματος Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ & Ιδρυτή του Συλλόγου ΓΑΛΗΝΟΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΠΘ, πολυαγαπημένο μας άνθρωπο,  Γιώργο Μπουγιούκα.

Ο Γιώργος Μπουγιούκας αφιέρωσε τη ζωή του στην ίδρυση και στην υψηλού επιπέδου παροχή καρδιοχειρουργικών υπηρεσιών υγείας, μοναδικής φήμης προτύπου λειτουργίας, της Πανεπιστημιακής Καρδιοχειρουργικής Κλινική στο ακριτικό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αφήνοντας για το σκοπό αυτό μια λαμπρή καριέρα στην Ιατρική Σχολή ΑΠΘ & στο ΑΧΕΠΑ, με προσωπικό κόστος ζωής.

Υπήρξε μοναδικός άνθρωπος ανιδιοτελούς, ιατρικής & κοινωνικής, προσφοράς, εις έπακρον ακέραιος, ηθικός, έντιμος, εργάτης του ΕΣΥ & του Πανεπιστημιακού Ιατρικού γίγνεσθαι, μεγαλόκαρδος άνθρωπος, μοναδικής ευφυίας, ευθύτητας και αλτρουισμού.

Αγάπησε ως δεύτερη πατρίδα του τον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη και ως συγγενείς του όλους εμάς, που μας εμπιστεύτηκε στο Σύλλογο, τον οποίο αποκαλούσε & θεωρούσε «παιδί του».

Έναντι φωτογραφίας πένθους παραθέτουμε αποτύπωση των αυθόρμητων στιγμών μας στο ΓΑΛΗΝΟ, όπως στη μεγάλη του καρδιά και στον ευθύ, εξαιρετικά ζωντανό και δυναμικό του χαρακτήρα ήρμοζε.

ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑΣ.

Στη σύζυγό του, Αρίστη Καλογριδάκη και στον υιό του, Μπουγιούκα Ιωάννη, υποβάλλουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, συμπάσχουμε μαζί τους και θα είμαστε πάντοτε δίπλα τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η Πρόεδρος

Αρμενάκη Κρυσταλλία

Η Γραμματέας

Ανδρουτσοπούλου Βασιλική

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ

Ο Διευθυντής

Καθηγητής Χειρουργικής Καρδιάς –

Θώρακα ΔΠΘ

Μικρούλης Δημήτριος

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη