Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Ο 21χρονος από την Αλεξανδρούπολη που η αγάπη του για την ΑΕΚ τον έβαλε στα «σαλόνια» της ομάδας

Η αγάπη του Χάρη Κολχούρη για την ΑΕΚ ήταν γνωστή όταν από πολύ μικρός παρακολουθούσε όλους τους αγώνες αλλά και τα προσωπικά του είδη είχαν το έμβλημα της αγαπημένης του ομάδας.

Είναι 21 ετών και πλέον εργάζεται για την ιστορική ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Γεννημένος την Αλεξανδρούπολη με καταγωγή των γονέων του από τις Φέρες και τον Προβατώνα.  Όπως αναφέρει ο ίδιος στο focustonevro.gr «Όλα ξεκίνησαν στις 23 Μαρτίου του 2017, όταν δημιούργησα μαζί με δύο φίλους μου μια σελίδα για την ΑΕΚ στο Facebook. Αργότερα συμμετείχα σε ραδιοφωνικές εκπομπές με μεγάλα νούμερα ακροατών για εκείνη την περίοδο, ξεκίνησαν οι αρθρογραφίες και σταδιακά υπήρχε εκτόξευση στον αριθμό των ακολούθων. Βοήθησε και η συγκυρία λόγω των τροπαίων και των επιτυχιών σίγουρα, αλλά κυρίως βοήθησε το μεράκι για κάτι που αποδεδειγμένα δεν θα έφερνε έσοδα.»

Η σελίδα στο facebook, που ήταν η αρχή για τον Χάρη ώστε να διεισδύσει σιγά και σταθερά μέσα στην ομάδα της ΑΕΚ, αριθμεί πλέον  πάνω από 12.500 ακόλουθους. Ταυτόχρονα εκείνη την εποχή ξεκινά και η αρθρογραφία του για τα «κιτρινόμαυρα» τεκταινόμενα, το aekfansblog.gr και το kitenimerosi.gr.

 Με τον σταρ της «Βασίλισσας» της σεζόν 2021-2022, Μπράιαν Ανγκόλα

Η ώρα των πανελληνίων όμως έχει φτάσει για τον Χάρη Κολχούρη, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ως «περιπέτεια» και καταφέρνει να μπει στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Οι προτάσεις όμως από «κιτρινόμαυρα» δεν σταματούν και έρχεται η μεγάλη – μέχρι τότε – πρόταση από το AEK1924.gr, ενός εκ των κορυφαίων sites στο συγκεκριμένο χώρο και του Queen68.gr, το οποίο του προσέφερε την ευκαιρία να έχει την δική του στήλη.

Στην ονοματοδοσία της Αίθουσας Τύπου «Φαίδων Κωνσταντουδάκης» στο Olympic Hall Άνω Λιοσίων, δίπλα στον Γιώργο Νικολάου και τον κ. Φαίδωνα

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «Τα δύο αυτά «σπίτια» μετουσίωσαν την όρεξη και το μεράκι για την τρέλα μου με την ποδοσφαιρική, κυρίως, ΑΕΚ και τη δημοσιογραφία, σε μια ημιεπαγγελματική απασχόληση.»

Με τον αιώνιο αρχηγό…

Η εξέλιξη του Χάρη στην αθλητική δημοσιογραφία μετά από όλα αυτά ήταν αναπόφευκτη, μέσα από παρουσία σε δημοσιογραφικά θεωρεία αρκετών γηπέδων, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις κ.α. Με τον καιρό η ενασχόληση με την ΑΕΚ επεκτάθηκε και στο μπάσκετ, όταν «μεταφέρθηκε» στο ρεπορτάζ μέσω των δύο προαναφερθέντων sites, κάτι που πήρε αρκετά «ζεστά» και προσπάθησε να το κυνηγήσει.

Με τον Αντώνη Αντωνίου στα γυρίσματα του προμο βίντεο για τα εισιτήρια Διαρκείας 2022-2023

 Λίγους μήνες μετά, τον Μάρτιο του 2022, 5 χρόνια μετά την δημιουργία μιας εφηβικής σελίδας, οι συγκυρίες έφεραν την πρόταση από τον Διευθυντή Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ, κ. Γιώργο Νικολάου, προκειμένου για την κάλυψη της θέσης του Υπεύθυνου Τύπου της «Βασίλισσας».

Στην άφιξη του Γιάνις Στρέλνιεκς

«Η τιμή ήταν μεγάλη και δίχως δεύτερη σκέψη, η απάντηση ήταν θετική. Έκτοτε, ξεκίνησε ένα ταξίδι, που εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μου δημιουργεί τρομερά συναισθήματα καθημερινά.»

Από τη συνέντευξη Τύπου στο ματς ΑΕΚ – Βόννη για το Basketball Champions League
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη