Πάνε…πλατεία οι αγρότες στις 31 Ιανουαρίου – Συλλαλητήριο στην Ορεστιάδα με αγροτικά μηχανήματα

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας, την ερχόμενη Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, αποφάσισαν εχθές το βράδυ οι αγρότες του β. Έβρου στη σύσκεψη που προκάλεσε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου και οι αγροτικοί σύλλογοι Τριγώνου, Νέας Βύσσας, Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου, στο εργατικό κέντρο Ορεστιάδας.

Οι αγρότες καλούνται να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο με τα αγροτικά τους μηχανήματα ενώ έχουν οριστεί δύο σημεία προσυγκέντρωσης, στη βόρεια και στη νότια είσοδο της πόλης. Τις αμέσως επόμενες ημέρες, εν όψει του συλλαλητηρίου, θα πραγματοποιηθούν και επισκέψεις ενημερωτικού χαρακτήρα στα μεγαλύτερα χωριά της περιοχής, ώστε να είναι μαζική η συμμετοχή του αγροτικού κόσμου σε αυτό.

Τα κύρια αιτήματα των αγροτών αφορούν τη μείωση του κόστους παραγωγής, το οποίο έχει εκτοξευτεί με τις αυξήσεις στις τιμές λιπασμάτων, εφοδίων, καυσίμων και ενέργειας, και καλύτερες τιμές πώλησης των προϊόντων τους. Παράλληλα, ζητούν τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της περιοχής, σημειώνοντας πως η βελτίωση των οικονομικών τους θα έχει θετικών αντίκτυπο στο σύνολο της τοπικής οικονομίας.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ Ορεστιάδας

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin