Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Πέθανε η 41χρονη Όλγα από την Αλεξανδρούπολη που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον σύντροφο της στην Αργυρούπολη

Την τελευταία της πνοή άφησε η 41χρονη Όλγα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της και δάσκαλο τζούντο, τον Ιανουάριο του 2022 μέσα στο σπίτι της στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 41χρονη κατέληξε από λοίμωξη αναπνευστικού.

Υπενθυμίζεται πως μετά τη βάναυση κακοποίησή της, νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό» επί 7 μήνες και έπειτα μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης όπου με δυσκολία επικοινωνούσε και κινούνταν, καθώς είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μετά από λίγους μήνες είχε αρχίσει να κινεί τα άκρα της και σε συνδυασμό με ειδικό νάρθηκα έκανε εντατικές ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών ώστε να καταφέρει να σταθεί και να κάνει κάποια βήματα.

Την είδηση του θανάτου της, την έκανε γνωστή ο σύλλογος «Εθελοντών Προασπίζω» με σχετική ανακοίνωση στο Facebook.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Μόλις το πληροφορηθήκαμε και έτσι ….. μια εβδομάδα ξεκινά δυστυχώς με ανείπωτη θλίψη – ιδιαίτερα για την οικογένεια της συνδημότισσας και φίλης Όλγας!

Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα ως σάκος του καράτε στην Αργυρούπολη από τον (δήθεν) Άνθρωπο της ….. και δάσκαλο καράτε

Τελικά φαίνεται πως η στήριξη μας & η Αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα κτυπήματα του !!!

Σήμερα μια ακόμη νέα συνάνθρωπός μας φεύγει από την βίαιη συμπεριφορά του ανθρώπου που νόμισε πως την Αγαπά

Σαν κοινωνία έχουμε & ας ψάξουμε τις ευθύνες μας και ως προσωπικότητες ας θεραπεύσουμε επιτέλους το υποσυνείδητο μας από εγωισμούς & ακραίες συμπεριφορές –
γιατί η Ζωή είναι Ανεκτίμητη !

Καλό σου ταξίδι Όλγα !!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ !!!

ΠΗΓΗ: in.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη