Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Πέφτει η θερμοκρασία – Επιστρέφει το χειμερινό σκηνικό στη Θράκη

Μία ηλιόλουστη μέρα το Σάββατο για όλη τη Θράκη, ωστόσο το σκηνικό του καιρού φαίνεται ότι αλλάζει όπως αναφέρει και η σελίδα «Καιρικά Νέα Θράκης» που με συγκεκριμένες αναφορές κατά το παρελθόν έχει αποδείξει την αξιοπιστία της. Από τα μέσα της εβδομάδας είχε γίνει αναφορά για αλλαγή ‘χειμερινού” τύπου στην περιοχή μας.

 Συγκεκριμένα στη σελίδα αναφέρεται:

«Αναλυτικότερα από τις πρωινές της Κυριακής των Βαϊων θα ξεκινήσουμε με πυκνές νεφώσεις οι οποίες αρχικά θα δίνουν ασθενείς βροχές σταδιακά και μέχρι το βράδυ της Κυριακής περιμένουμε βροχές στο σύνολο της Θράκης ηπειρωτικής και νησιωτικής Σαμοθράκη Θάσο,ο συνολικός υετός σε αρκετές περιοχές θα ξεπεράσει τα 20mm με 30mm ικανοποιητικές βροχές πού της έχει ανάγκη η θρακική γη.

Χιονοπτώσεις από αργά το βράδυ της Κυριακής σε όλη την ορεινή Ροδόπη μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας πάνω από τά 500 με 600 μέτρα τοπικά σε περιοχές που έχουν βόρειο προσανατολισμό ίσως και χαμηλότερα.

Σημαντική σταδιακή ενίσχυση των βορείων ανέμων από αύριο Κυριακή και μέχρι το πρωί τής Δευτέρας με ριπές 7bf έως 8bf.

Η θερμοκρασία σε πτώση,νωρίς το πρωί τής Δευτέρας τα θερμόμετρα δεν θα ξεπεράσουν τους 5οC με 7οC βαθμούς.Όσον αφορά την εξέλιξη του καιρού την Μ εβδομάδα,μέχρι και την Μ.Τεταρτη περιμένουμε ψυχρό και άστατο καιρό,από την Μ.Πέμπτη ο καιρός δείχνει να βελτιώνεται με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας.

Εννοείτε ότι θα υπάρξει νέα ενημέρωση την Μ.Δευτέρα για την εξέλιξη του καιρού μέχρι και το Πάσχα.»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη