Παράνομος μετανάστης παρέσυρε αστυνομικό και χτύπησε σε κολώνα στην Κομοτηνή

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Δύο είναι οι τραυματίες από την επιχείρηση διαφυγής που έκανε ένας μη νόμιμος μετανάστης στην Κομοτηνή. Όταν είδε τους αστυνομικούς να τον σταματούν, ανέπτυξε ταχύτητα και τραυμάτισε τον έναν, ενώ στη συνέχεια χτύπησε σε κολώνα σήμανσης. Αναλυτικά όσα αναφέρει για το συμβάν η αστυνομία:

Συνελήφθη την 23-7-2022 το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής, ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στη θέα των αστυνομικών προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, κινήθηκε με επικίνδυνους ελιγμούς στο αντίθετο ρεύμα προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον έναν αστυνομικό, ενώ στη συνέχεια προσέκρουσε σε κολώνα σήμανσης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Άμεσα οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον δράστη, ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει, ενώ αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη.

Επιπλέον προέκυψε ότι ο δράστης είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και ότι το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 22-7-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. Τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κομοτηνής. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

(φωτο αρχείου)

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin