Παραδοσιακά προϊόντα ΤΙΑΚΑΣ: Η απόλαυση στο τραπέζι μας!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ένα Θρακιώτικο έδεσμαγεμάτο μνήμες για τους μεγαλύτερους και μέρος των delicatessen των νεότερων, ο καβουρμάς, χρωστά την δημοφιλία του στην ιδιαίτερη και μεστή του γεύση! Πρόκειται για μία αυθεντική και περίπλοκη συνταγή, με μεγάλη γαστρονομική παράδοση στον χρόνο, που προέρχεται από το Σουφλί.. αυτή την συνταγή χρησιμοποιεί η οικογένεια ΤΙΑΚΑ, που παράγει τον πιο γνωστό και πετυχημένο καβουρμά της περιοχής.

  • Καβουρμάς: Παραδοσιακό αλλαντικό σκεύασμα που παρασκευάζεται στη Θράκη, από μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας. Ο καβουρμάς αποτελείται από βρασμένα κομμάτια κρέατος ανακατεμένα μαζί με το ζωμό τους. Μοιάζει λίγο με πηχτή, αλλά η υφή του είναι πιο συμπαγής. Τρώγεται ωμός αλλά και μαγειρεμένος ,ως βάση, σε δημιουργικά πιάτα. 

Τα μυστικά της επιτυχίας είναι απλά: εκλεκτές πρώτες ύλεςκατάλληλη αναλογία κρέατος και λίπουςμυρωδικά και φρεσκοαλεσμένα μπαχαρικά που κρατούν αναλλοίωτη την γεύση του καβουρμά και όλων των προϊόντων που παράγονται από το 1950, με αγνό και παραδοσιακό τρόπο, στις εγκαταστάσεις ΤΙΑΚΑ. 

Λουκάνικα ψιλά και χοντρά σε διάφορες παραλλαγές και είδη κρεάτων, αυθεντική μπάμπο, καβουρμάς απλός και πικάντικος καθώς και εποχικά θρακικά εδέσματα συμπληρώνουν την συλλογή των παραδοσιακών προϊόντων που βρίσκουμε κάτω από την γνωστή επωνυμία.

Στο κατάστημα delicatessen, ΤΙΑΚΑΣ παραδοσιακά προϊόντα, βρίσκουμε αυτή την μεγάλη ποικιλία αλλαντικών αλλά και μία συλλογή από παραδοσιακά τυροκομικά που παράγονται σε μικρές ελληνικές επιχειρήσεις. Οι έμπειροι πωλητές θα σας κατευθύνουν στις σωστές επιλογές και μία περιήγηση στην σελίδα της επιχείρησης στο facebook θα σας δώσει πλήθος ιδεών για παραδοσιακές και fusion συνταγές που συνδυάζουν αρμονικά τα προϊόντα. 

Οι πελάτες είπαν: “Τι μας βάζεις & τι μας προτείνεις!!!!!! Ότι είναι ΤΙΑΚΑΣ είναι τέλειο καταπληκτικό & άριστο.”

ΤΙΑΚΑΣ παραδοσιακά προϊόντα

Διεύθυνση:  Εμπορίου 55 I 68100 I Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο: +302551 024170

Facebook: Tiakas – Παραδοσιακά Προϊόντα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin