Περιφερειακή Σύνθεση: “Για άλλη μία φορά πίσω από τις εξελίξεις η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ”

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Για καθυστέρηση στην πρόσκληση στο περιφερειακό συμβούλιο της Παρασκευής με συζήτηση για τα θέματα της κτηνοτροφίας στην περιοχή, κατηγορεί την διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ, η παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση».

Αναλυτικά στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

Για άλλη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες των ανύπαρκτων αντανακλαστικών της Διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, η οποία αποφάσισε να συζητήσει την Παρασκευή, στο Περιφερειακό Συμβούλιο «τα θέματα της κτηνοτροφίας».

Σε μία πρόσκληση γραμμένη «στο πόδι» οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι καλούμαστε να συζητήσουμε ένα φλέγον θέμα για την περιοχή μας, χωρίς να υπάρχει έστω μία υποτυπώδης εισήγηση, που να υποδηλώνει τις θέσεις της Διοίκησης ή έστω να καθιστά το θέμα περισσότερο σαφές. Αυτή είναι μία ακόμη απόδειξη της προχειρότητας με την οποία οι διοικούντες αντιμετωπίζουν όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας και έτσι αποδεικνύεται το γεγονός ότι τρέχουν συνεχώς πίσω από τις εξελίξεις.

Η Περιφερειακή Σύνθεση όμως, είχε αντιληφθεί τη σοβαρότητα του ζητήματος που είχαν θέσει οι Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι της Περιφέρειας μας και είχε ζητήσει σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα τις (τότε επερχόμενες) εξελίξεις που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Το αίτημα αυτό είχε κατατεθεί τον Νοέμβριο του 2021, ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους είχαμε καταθέσει και σχετική επερώτηση.

Οι διοικούντες, προφανώς δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό για την σπουδαιότητα του θέματος και σήμερα «τρέχουν και δεν φτάνουν».

Η Περιφερειακή Σύνθεση, φυσικά θα παραστεί στην έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 24/06 με μόνο στόχο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του κτηνοτροφικού κλάδου και του Πρωτογενούς τομέα εν γένει, τον οποίο θεωρούμε βασικό αναπτυξιακό πυλώνα της περιοχής μας και το αποδεικνύουμε συνεχώς.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin