Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Περιφερειακή Σύνθεση: Η τακτοποίηση συγκεκριμένων προσώπων και οι μεθοδεύσεις του Περιφερειάρχη οι αιτίες πίσω από την δυσλειτουργία της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ

Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Περιφερειακής Αναγέννησης και Περιφερειακής Σύνθεσης με φόντο την αναπτυξιακή εταιρεία ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ. Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης ανταπάντησε στην πρότερη ανακοίνωση της παράταξης του Περιφερειάρχη σημειώνοντας πως η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ αντιλαμβάνεται το ζήτημα της ΔΕΣΜΟΣ ως ένα θέμα με κομματικές διαστάσεις κωφεύοντας στα ποικίλλα παράπονα του επιχειρηματικού κόσμου. Διαβάστε την ανακοίνωση παρακάτω:

«Μόνο ένας αυθεντικά πολιτικός αμοραλιστής θα μπορούσε να υπογράψει μια ανακοίνωση που στερείται παντελώς πολιτικής ευπρέπειας και ήθους.

Ο επικεφαλής της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης και
Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος επιχειρεί ανενδοίαστα για άλλη μια φορά να εξαπατήσει τους πολίτες της Περιφέρειάς μας, χρησιμοποιώντας την προσφιλή του τακτική να διαστρεβλώνει την αλήθεια και να παραποιεί τα γεγονότα.

Έτσι, ο Περιφερειάρχης, που κρύβει την ανικανότητά του πίσω από τις πλάτες του κυβερνώντος κόμματος, επέλεξε κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την 21/8/2020 να συμπράξει, πέρα από τους μισθοφόρους του ΚΙΝΑΛ και των ΑΝΕΛ, με την παράταξη που πρόσκειται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση
των εκλεκτών του και των συμφερόντων που εκπροσωπούν.

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης και οι ακόλουθοί του, κωφεύοντας στις διαμαρτυρίες του επιχειρηματικού κόσμου της Περιφέρειάς μας και προκειμένου να διασφαλίσουν την πολιτική επιβίωση τους, παρουσιάζουν το αναπτυξιακό θέμα της Διοίκησης της εταιρίας ΔΕΣΜ-ΟΣ, ως ένα θέμα με κομματικές διαστάσεις.

Το γεγονός είναι ότι η εμμονή του Περιφερειάρχη για την «τακτοποίηση» συγκεκριμένων προσώπων και οι μεθοδεύσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, είναι οι μοναδικές αιτίες για την πρωτοφανή δυσλειτουργία της εταιρίας ΔΕΣΜ- ΟΣ και κατά συνέπεια για την απίστευτη ταλαιπωρία των επιχειρηματιών της περιοχής μας.

Είναι ο διάχυτος αμοραλισμός της παράταξης που εκπροσωπεί ο Περιφερειάρχης που έχει σοβαρά διαταράξει την εμπιστοσύνη των πολιτών και υπονομεύει καίρια τους δημοκρατικούς θεσμούς, όπως αποδείχθηκε επανειλημμένα στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η παράταξή μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το μέλλον της Περιφέρειάς μας και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων που αγωνίζονται κάτω από πρωτοφανείς συνθήκες, παραμένοντας πιστοί στην εντολή των χιλιάδων πολιτών της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης που μας εμπιστεύθηκαν».

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη