Ποταμός Έβρος: Βούλγαροι πιάσαν γουλιανό 50 κιλών κοντά στο Σβίλενγκραντ

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Γουλιανός των 50 κιλών πιάστηκε από τους νέους Filip Manafakov και Zhenya Kultukova και τον 11χρονο Atanas Kultukov στον ποταμό Έβρο στις 13 Σεπτεμβρίου κοντά στο Σβίλενγκραντ.

Είναι απίστευτο ότι αυτό μπορεί να συμβεί με ένα συνηθισμένο καλάμι ψαρέματος σε ένα αρκετά ρηχό τμήμα του ποταμού δίπλα στη σιδηροδρομική γέφυρα.

«Πήγαμε, ως συνήθως, για να διασκεδάσουμε, λόγω της συγκίνησης και της τύχης-λέει ο 22χρονος Φίλιππος. – Κοιτούσαμε όταν το νερό κινήθηκε και η γραμμή πήγε στον ποταμό. Αρχίσαμε να τραβάμε λίγο ελαφρά, αλλά κάποιος φαινόταν να μας τραβάει προς το νερό.

Αγωνιστήκαμε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να βγάλουμε αυτόν τον κορμό στην ξηρά. Το ψάρι ζύγιζε 50 κιλά και είχε μήκος 2 μέτρα. Πίστευα ότι ήταν μια μεγάλη χαρά για τον ψαρά, αλλά για τον “άρχοντα του Μαρίσι” η ζωή θα τελείωνε στο τηγάνι. Και αποφασίσαμε ομόφωνα να το αφήσουμε πάλι στό νερό και ελπίζουμε ότι θα πολλαπλασιαστεί για περισσότερους ψαράδες. Και έχουμε κάτι για το οποίο είμαστε υπερήφανοι – τις φωτογραφίες και τη μνήμη της τύχης του ψαρά ».

Πηγή: Stmost.info

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin