Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Ποτοποιία Παπαδημητρίου

70 χρόνια “μεγαλώνουμε” γενιές μαζί με ΟΥΖΟ ΕΒΡΟΣ 15 ,ΟΥΖΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΞΕΩΣ , ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΑΓΙΚΟ και μια μεγάλη γκάμα με διάφορα ποτά της γνωστής οικογενείας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ..

Χρόνια τώρα η οικογένεια ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ “μπαίνει” στα σπίτια μας και συνοδεύει γεύματα, γιορτές και φιλικές μαζώξεις με το ΟΥΖΟ και το ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΕΒΡΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχουν προστεθεί στην λίστα με τα προϊόντα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ εξαιρετικά κρασιά από μικρά οινοποιία με την ίδια φυσικά επωνυμία , που είναι συγχρόνως και “σφραγίδα” ποιότητας!

Μόλις βρεθείτε λοιπόν σε κάποια τοπική ταβέρνα, ζητήστε ΟΥΖΟ ΕΒΡΟΣ 15 ,ΟΥΖΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΞΕΩΣ και ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΑΓΙΚΟ, για να συνοδεύσετε το γεύμα σας .

Φυσικά όλα αυτά τα προϊόντα τα βρίσκουμε και στην CAVA ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε όταν έρθετε στην Αλεξανδρούπολη ..και όταν δοκιμάσετε το υπέροχα ποτά της, σίγουρα θα πάρετε και αρκετά για ενθύμιο!

Οι πελάτες μίλησαν : “Ποικιλία και φοβερή ποιότητα προϊόντων. Ευγενικοί άνθρωποι, χαμογελαστοί και προπάντων εξυπηρετικοί. Λογικές τιμές και χειροποίητες δημιουργίες.”