Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Προβολή της ΚΛΑ για τους πυρόπληκτους του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την εταιρεία Διανομής Cinobo προβάλλουν την Κυριακή 10/9 στις 20.00 στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Φλοίσβο την ελληνική ταινία του Σπύρου Ιακωβίδη Black Stone.

Αναλυτικά:

“H Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει ότι “το σύνολο των εσόδων της προβολής θα διατεθεί για την υποστήριξη  τοπικών κοινοτήτων του δήμου Αλεξανδρούπολης που υπέστησαν καταστροφές από την πυρκαγιά.

✴Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία διανομής Cinobo για την άμεση ευαισθητοποίηση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας μετά την καταστροφική πυρκαγιά και την δωρεάν παραχώρηση της ταινίας!”

Σύνοψη ταινίας

Ως πού μπορεί να φτάσει η ελληνίδα μάνα για να βρει τον χαμένο της γιο;

 Ελένη Κοκκίδου, Νέγρος του Μοριά, δημόσιοι υπάλληλοι, υπερπροστατευτικές μανάδες, αθάνατη ελληνική οικογένεια.

 Μια αυθεντική τραγικωμωδία με Βραβεία Κοινού σε Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και Τεργέστης  και 7 υποψηφιότητες στα Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας.

Δύο κινηματογραφιστές πέφτουν τυχαία πάνω στη Χαρούλα, μια απελπισμένη, υπερπροστατευτική Ελληνίδα μάνα,  η οποία αναζητά τον γιο της,

δημόσιο υπάλληλο που κατηγορείται για απάτη.  Η Χαρούλα ξεκινάει μαζί με τον άλλο ανάπηρο γιο της και έναν ελληνοαφρικανό ταξιτζή για να τον φέρει πίσω στο σπίτι. Τότε έρχεται αντιμέτωπη για πρώτη φορά με το ποιος είναι πραγματικά.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη