Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Προβολή των τοπικών επιχειρήσεων σε ένα διήμερο στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης

Διήμερο Εξωστρέφειας και Προβολής Τοπικών Επιχειρήσεων και των Τοπικών Προϊόντων διοργανώνει το Επιμελητήριο Έβρου τον Αύγουστοαι συγκεκρκιμένα στις 06-07/08/2022  στην Παραλιακή Λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης. Αναλυτικά:

Το Επιμελητήριο Έβρου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιοτεχνιών – Βιομηχανιών Έβρου και την ΧΙΙ Μ/Κ Μ/Π διοργανώνουν ένα Διήμερο Εξωστρέφειας και Προβολής Τοπικών Επιχειρήσεων και Τοπικών Προϊόντων.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο διήμερο 6 & 7 Αυγούστου 2022 (Σαββατοκύριακο) στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης (έναντι Μεραρχίας) από τις 20.00 έως τις 01.00. Η συμμετοχή στη δράση θα είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα πώλησης προϊόντων, εφόσον δύνανται να εκδίδουν νόμιμα παραστατικά.

Στο πλαίσιο της δράσης θα προσφερθούν στους επισκέπτες εδέσματα φτιαγμένα με τοπικά προϊόντα και βασισμένα σε τοπικές συνταγές, φτιαγμένα από τους μάγειρες της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο Διήμερο Εξωστρέφειας και Προβολής Τοπικών Επιχειρήσεων και Τοπικών Προϊόντων να επικοινωνούν έως την Τετάρτη 27/07 στις 15.00 με το Επιμελητήριο Έβρου, στο οποίο πέρα από τη συμμετοχή τους μπορούν να εκφράζουν και την ενδεχόμενη πρόθεσή τους να προσφέρουν προϊόντα για την παρασκευή των εδεσμάτων (σ.σ. η προσφορά των τοπικών προϊόντων θα επισημανθεί σε ιδιαίτερη ανακοίνωση).

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2551035848 εσωτ 5

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη