Προσφορά 200 “tablets” προς το υπ.Παιδείας από την Εθνική Ασφαλιστική

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Την προσπάθεια του υπουργείου Παιδείας για την ενίσχυση του τεχνολογικού εξοπλισμού λυκείων, γυμνασίων, δημοτικών και νηπιαγωγείων της χώρας, ενισχύει η Εθνική Ασφαλιστική.

Η εταιρία, που σε κάθε δύσκολη στιγμή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, έχει αποδείξει έμπρακτα την υποστήριξή της στο κοινωνικό σύνολο, προχωρά σε προσφορά 200 tablets τελευταίας τεχνολογίας, προς το υπουργείο, προκειμένου να διευκολυνθεί η υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, λόγω της πανδημίας του COVID-19 αλλά και για να συμβάλλει μακροπρόθεσμα στην εμβάθυνση των ψηφιακών δεξιοτήτων.

«Στην τρέχουσα συγκυρία, η προσπάθεια πρέπει να είναι μία και κοινή!» Όπως υπογραμμίζει, «να μεγιστοποιήσουμε την προσπάθεια πολιτείας και επιστημονικής κοινότητας, υπακούοντας σε συστάσεις και οδηγίες. Να ενισχύσουμε το έργο της  εκπαίδευσης   συμπράττοντας για την ενίσχυση του κρίσιμου τομέα της παιδείας και τον εφοδιασμό των νέων μας με τις απαραίτητες δεξιότητες του 21ου αιώνα.

Με την ευχή σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα που γνωρίζουμε.  Μένουμε ΣΠΙΤΙ, μένουμε ασφαλείς, ενισχύουμε την μόρφωση των παιδιών μας!»

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin