Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Πόλη και Πολίτες για Σχολικά Κυλικεία:”Η Δημοτική Αρχή δεν επέδειξε τα απαραίτητα αντανακλαστικά και δεν έφερε το θέμα προς συζήτηση”.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, η παράταξή μας «Πόλη και Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης» προκάλεσε τη συζήτηση και ομόφωνη ψήφιση δύο σημαντικών και επίκαιρων θεμάτων:

  1. Μείωση μισθωμάτων σχολικών κυλικείων. Αν και από τις 12 Οκτωβρίου είναι σε ισχύ ο σχετικός Νόμος η Δημοτική Αρχή δεν επέδειξε τα απαραίτητα αντανακλαστικά και δεν έφερε το θέμα προς συζήτηση ώστε να δοθεί μια μικρή βοήθεια στον επαγγελματικό κλάδο αυτό που λόγω των συνθηκών έχει δει τα έσοδα του να συρρικνώνονται. Πλέον έπειτα από την εισήγησή μας οι ιδιοκτήτες των κυλικείων θα καταβάλουν μειωμένο μίσθωμα κατά 40%.
  2. Έπειτα από το δημόσιο αίτημα-κάλεσμά μας στις 17 Οκτωβρίου ψηφίστηκε ομόφωνα στο Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισμα συμπαράστασης προς τον Αρμενικό λαό ο οποίος δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα. Ήταν μία ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης και προς την αρμένικη κοινότητα του Δήμου μας η οποία διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με την ιστορία του τόπου μας.

    Δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης
    «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη