Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

«Πόλη & Πολίτες»: Αντεπίθεση για τα τεκταινόμενα και τις ανακοινώσεις για το Πολυκοινωνικό

Με νέα ανακοίνωση η δημοτική παράταξη «Πόλη & Πολίτες» τοποθετείται απέναντι στην σωρεία ανακοινώσεων της τελευταίας εβδομάδας που αφορούσαν το Πολυκοινωνικό ρίχνοντας κυρίως τα βέλη της στην Πρόεδρο Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου και τον Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη. Η παράταξη δηλώνει βέβαιη πως με τις τελευταίες κινήσεις η κοινωνική δομή οδηγείται μαθηματικά στην διάλυση της, ενώ κατηγορεί τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης για γελοιοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου. Διαβάστε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

Ως παράταξη εστιάσαμε κατ’ επανάληψη προεκλογικά στο νέο, τότε, εκλογικό Νόμο και στα προβλήματα που θα δημιουργούσε.

Ένα από αυτά τα προβλήματα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα με τα όσα συμβαίνουν στο Πολυκοινωνικό του Δήμου μας.

Η Δημοτική Αρχή μη έχοντας επαρκή αριθμό αιρετών ώστε να ασκήσει διοίκηση καταφεύγει σε λύσεις υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που δεν κατάφεραν να εκλεγούν με την παράταξή του κ. Ζαμπούκη. Η απειρία στη διοίκηση και το «κολύμπι» σε βαθιά νερά
οδηγούν σε ορισμένες περιπτώσεις σε απανωτές παραιτήσεις. Σε άλλες, όπως στην περίπτωση του Πολυκοινωνικού, προκαλούν αναστάτωση και με μαθητική ακρίβεια θα οδηγήσουν στη διάλυση της δομής.

Η πρόεδρος του Πολυκοινωνικού κα Ποϊραζίδου ούσα υποψήφια με την παράταξη του κ. Ζαμπούκη δεν κατάφερε να εκλεγεί παρά το γεγονός πως κατέχει ηγετική θέση εδώ και πολλά έτη σε πολιτική οργάνωση σε τοπικό επίπεδο.

Το αποτέλεσμα αυτό αντικατοπτρίζεται και στον μέχρι στιγμής τρόπο που ασκεί διοίκηση στην πιο ευαίσθητη δομή του Δήμου, έχοντας καταφέρει να αναστατώσει τη ζωή υπαλλήλων και ανθρώπων που έχουν ανάγκη από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Πολυκοινωνικό.

Σε πρόσφατο δελτίο τύπου του Πολυκοινωνικού, που προφανώς συνέταξε η ίδια, χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο του εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου Νίκου Γκότση όπως «λούφας», «γλάστρας», «κατρακύλας», «ξεφτίλας», «ελεεινότητας»
και άλλα.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση το γνωστό σύστημα δολοφονίας χαρακτήρων που μέσω της γνωστής ιστοσελίδας απομόνωσε ηχητικό απόσπασμα συνέντευξης του Νίκου Γκότση και τον στοχοποίησε, προσπαθώντας παράλληλα να τον γελοιοποιήσει με μονταρισμένες φωτογραφίες.

Οι απόψεις και θέσεις του συνεντευξιαζόμενου Δημοτικού Συμβούλου Νικολάου Γκότση όσο αφορά τον διαχωρισμό των υπαλλήλων του Πολυκοινωνικού σε συμβασιούχους τετράμηνης απασχόλησης λόγω covid-19 και σε επιστήμονες επί πολλά έτη υπηρετούντες στο πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», αλλοιώθηκαν και διαστρεβλώθηκαν με σκοπό την στοχοποίησή του.

Ακολούθησε μία ανακοίνωση από μία ομάδα συμβασιούχων του Πολυκοινωνικού εναντίον του Νίκου Γκότση, δείχνοντας αξιοπερίεργα αστραπιαία αντανακλαστικά, που ένιωσε προσβεβλημένη. Μια μικρή λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός πως η πλειοψηφία των όσων υπέγραψαν την ανακοίνωση ήταν υποψήφιοι με την παράταξη του κ. Ζαμπούκη ή είναι συγγενικά πρόσωπα υποψηφίων και διορίστηκαν στο Πολυκοινωνικό. Όπως ακριβώς τα συγγενικά πρόσωπα της προέδρου, αλλά και συγγενικά πρόσωπα άλλων της Δημοτικής Αρχής.

Ακόμη μια μικρή λεπτομέρεια αποτελεί και το γεγονός πως ένα από τα άτομα που υπογράφει την ανακοίνωση, διέκοψε τη σύμβασή του και απασχολείται πλέον στον
ιδιωτικό τομέα.

Προφανώς όλοι αυτοί ήταν στη λίστα με το χαρτάκι που έχει ο Δήμαρχος στο γραφείο του και περιμένουν να διοριστούν όπως χαρακτηριστεί λέει…

Κυρία Ποϊραζίδου οι άνθρωποι δεν είναι τραπουλόχαρτα «για να ανακατέψετε την τράπουλα» όπως αναφέρατε.

Οι ωφελούμενοι είναι αναστατωμένοι διότι ξαφνικά πρέπει να συνεργαστούν με ανθρώπους που δεν έχουν ξαναδεί.

Το ίδιο και οι εργαζόμενοι που δεν γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία και τις ανάγκες στον τόπο που τους έστειλαν να παράσχουν τις υπηρεσίες τους.

Επιστρέφουμε όλους τους χαρακτηρισμούς σε όσους τους εκτοξεύουν και απαιτούμε την επαναφορά των υπαλλήλων στην προηγούμενη κατάσταση. Επιπλέον καθιστούμε υπεύθυνο για τη γελοιοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου τον Δήμαρχο κ. Ζαμπούκη που με τη δική του ανοχή και κάλυψη εδώ και τρία έτη συνεχίζεται η εν λόγω ολίσθηση.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη