Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

«Πόλη & Πολίτες» για Αντιδήμαρχο Οικονομικών: Εκπροσωπεί ότι πιο ανήθικο

Σφοδρή επίθεση στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών της Αλεξανδρούπολης Γιώργο Κιζιρίδη εξαπέλυσε με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η παράταξη «Πόλη & Πολίτες».

Αφορμή για την ανακοίνωση αυτή της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, στάθηκε μία ανάρτηση που έκανε ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γιώργος Κιζιρίδης σε ομάδα που διατηρούν οι καθαρίστριες του νομού Έβρου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με αυτήν, και όπως αναφέρει η παράταξη «Πόλη & Πολίτες», ο αντιδήμαρχος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αγωνία των καθαριστριών για πολιτικό προσωπικό του όφελος.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της παράταξης, ο αντιδήμαρχος οικειοποιείται αποφάσεις που προέρχονται από την κεντρική εξουσία, ενώ τον κατηγορεί επίσης ότι προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις. Το θέμα της ανάρτησης του κ. Κιζιρίδη αφορά μετατροπή των συμβάσεων των σχολικών καθαριστριών από μερικής, σε πλήρους απασχόλησης.

Δείτε την ανακοίνωση της παράταξης και την σχετική ανάρτηση του αντιδημάρχου:

“Μας λάνσαραν το νέο, το άφθαρτο, το διαφορετικό…
Απολαύστε τον κ. Κιζιρίδη να εκπροσωπεί ό,τι πιο ανήθικο πολιτικά, το παλιό, το ξεπερασμένο.
Ενώ πρόκειται για ένα θέμα για το οποίο η κεντρική εξουσία λαμβάνει τις αποφάσεις, αυτός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αγωνία των καθαριστριών προς πολιτικό όφελος!
Αναφερόμαστε στην μετατροπή των συμβάσεων των σχολικών καθαριστριών από μερικής, σε πλήρους απασχόλησης κάτι που άλλοι Δήμοι έχουν ήδη πράξει.
Αν επιζητείτε μερικά μπράβο παραπάνω… ορίστε… Μπράβο και από εμάς.
Να μην ξεχάσουμε να πούμε κι ένα μπράβο για τους ναυαγοσώστες , όπου εκεί τα κάνατε μαντάρα με αποτέλεσμα να χαθεί και η Γαλάζια Σημαία στην Κυανή Ακτή”.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email