Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Πόλη & Πολίτες: Δωρεάν αστική δημοτική γραμμή: Αδιαφορία ή Ανικανότητα;;;

Επαναφέρει το θέμα της δωρεάν αστικής δημοτικής συγκοινωνίας η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Στην ανακοίνωση τονίζεται η πως η δημοτική αρχή δεν εφάρμοσε όσα συμφωνήθηκαν στην διαπαραταξιακή επιτροπή που συνεκλήθη για το θέμα. Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου:

«Άλλη μια φορά, η Δημοτική αρχή του κ. Ζαμπούκη, αθέτησε όσα συμφωνήθηκαν από τις δημοτικές παρατάξεις που συμμετείχαν στην επιτροπή για την ¨Δημοτική ¨Αστική Συγκοινωνία. Συγκεκριμμένα :

  1. Να επαναλειτουργήσει από την 1η Ιουλίου και για 25 εργάσιμες ημέρες, που υπολείπονται από την υφιστάμενη σύμβαση με την εταιρεία Αστικό Α.Ε.,  την δωρεάν γραμμή από το χώρο στάθμευσης  του γηπέδου Φώτης Κοσμάς, προς το Κέντρο  της πόλης.
  2. Να συγκαλέσει άμεσα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, με μόνο δύο θέματα :  την έγκριση της μελέτης για την ¨Δημοτική ¨Αστική Συγκοινωνία και τον καθορισμό ή όχι εισιτηρίου για τους Δημότες, ώστε να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό οι περαιτέρω ενέργειες.

Δυστυχώς, δεν υλοποιήθηκαν οι παραπάνω αποφάσεις της επιτροπής, με συνέπεια να  καθυστερεί η εφαρμογή των τριών γραμμών μετακίνησης, που προβλέπει η μελέτη, να ταλαιπωρούνται και να  διαμαρτύρονται οι πολίτες από τη μη λειτουργία της δωρεάν μετακίνησης, στην υφιστάμενη γραμμή

Ζητάμε λοιπόν την άμεση εφαρμογή των παραπάνω, αφού η περιφρόνηση συμφωνημένων αποφάσεων αντανακλά προπάντων στον λαό του Δήμου μας και στις Δημοτικές Παρατάξεις που τον εκπροσωπούν».

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη