Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Πόλη & Πολίτες: Επιτέλους με τα δήθεν σκάνδαλα

Για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης με δήθεν σκάνδαλα της προηγούμενης δημοτικής αρχής μιλά ανακοίνωση της παράταξης Πόλη & πολίτες. Η παράταξη κατηγορεί τη δημοτική αρχή για μεθοδεύσεις.

Παρακάτω η ανακοίνωση

      Εδώ και εννέα μήνες,  οι συμπολίτες μας παρακολουθούν με απογοήτευση μια δημοτική αρχή που,  αντί να παράγει έργο,  προσπαθεί να αποπροσανατολίσει με την δημοσιοποίηση δήθεν σκανδάλων και περιπτώσεων  κακοδιαχείρισης,  από την  θητεία της παράταξης μας, Πόλη & Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης.    

      Η Δημοτική Αρχή Λαμπάκη, διαχειρίσθηκε επί οκτώμισι χρόνια πάνω από 500.000.000€ και παρά τις πάμπολλες έρευνες ( μετά από ανώνυμες καταγγελίες, με  γνωστούς ύποπτους τις περισσότερες φορές) για διάφορα έργα και υπηρεσίες, ποτέ δεν επιβλήθηκε ποινική η πειθαρχική ποινή, σε κάποιον που κατείχε θέση ευθύνης –  διοίκησης.

    Τώρα, ο κ. Ζαμπούκης με την ομάδα του,  προσπαθούν να αντισταθμίσουν αυτή την αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, με το λίπασμα του ΤΑΠ, την ανατύπωση του ΤΑΠ,  τα δύο άρματα και την αδήλωτη δήθεν  μαύρη εργασία, αφού ήταν πιστοποιημένη στην υπηρεσία και έπρεπε από  01-09-2019, που έληγε η απαγορευτική περίοδος προσλήψεων, η νέα δημοτική Αρχή να υλοποιήσει την υποχρέωση της ( λόγω της συνέχειας της Δημοτικής Αρχής ).

    Κανείς δεν πιστεύει πια στις μεθοδεύσεις αυτές  αφού, ύστερα από τόσο χρόνο διοίκησης, το μόνο που σας έμεινε είναι να κάνετε αντιπολίτευση στον εαυτό σας, έχοντας όμως ένα και μοναδικό στόχο,  που λέγεται  Πόλη & Πολίτες, και Βαγγέλης Λαμπάκης.

    Κύριε Δήμαρχε, αντί να περιπλανιέστε με συκοφαντίες μέσω ¨ μισθοφόρων ¨ στο διαδίκτυο, σας καλούμε να πάτε στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,  να τελειώνουμε με όλα αυτά τα ¨παράνομα¨  που ανακαλύψατε.  Ανταποκριθείτε στα αιτήματα και τις πιέσεις  που λέτε ότι δέχεστε, από ποιους άραγε;  Αποδείξτε αυτό που ισχυρίζεστε, ότι δηλαδή υπηρετείτε και προστατεύετε την αλήθεια και την Δημοκρατία.

   Ή μήπως φοβάστε τις συνέπειες των ψευδών ειδήσεων και συκοφαντιών σας;

                                                                                  Αλεξανδρούπολη, 04/06/2020

     Ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης       

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»

 Χρήστος Γερακόπουλος

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη