Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Πόλη & Πολίτες: Θα ψηφίσουμε για δωρεάν αστική συγκοινωνία

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Πόλη & Πολίτες» ενημερώνει πως θα ψηφίσει υπέρ δωρεάν αστικής συγκοινωνίας στην σημερινή μονοθεματική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης παραθέτοντας τους λόγους που την οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση. Διαβάστε το δελτίο τύπου παρακάτω:

«Ακόμη μια φορά, η δημοτική Αρχή και ο κ. Ζαμπούκης, διαφεύγουν την βάσανο της ανταλλαγής απόψεων και της δημόσιας συζήτησης για ένα  τόσο σοβαρό θέμα, της ‘Δημοτικής Αστικής Συγκοινωνίας’.

Ενώ συγκροτήθηκε διαπαραταξιακή επιτροπή, που κατέληξε σε διαφωνία σχετικά με την καταβολή κομίστρου στους δημότες, φέρει το θέμα μόνο για ψήφιση, ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, χωρίς να δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης των δύο παρατάξεων και των ανεξάρτητων συμβούλων που δεν συμμετείχαν στην παραπάνω επιτροπή.

Σε κάθε περίπτωση, η παράταξη μας, ‘ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ’, λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που θα επικρατούν τα επόμενα χρόνια, υπηρετώντας το συμφέρον και τις ανάγκες των δημοτών προτείνει και θα ψηφίσει την δωρεάν μετακίνηση για τρία χρόνια, σε όλες τις γραμμές που περιγράφονται στην μελέτη – σύμβαση με την ΑΣΤΙΚΟ Α.Ε.

Αυτή ήταν από την αρχή η θέση μας, αφού τα οικονομικά δεδομένα του Δήμου μας παραμένουν πλεονασματικά και επιτρέπουν την παροχή δωρεάν υπηρεσιών και την ανακούφιση των αδύναμων συμπολιτών μας, έναντι της επιβολής αντιτίμου, στην μετακίνηση τους στον αστικό ιστό της πόλης μας». 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη