Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Πότε ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ονόματα των επιτυχόντων 

Στο διάστημα 26-28 Ιουλίου μετά τις 12 το μεσημέρι αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ονόματα των επιτυχόντων στα ΑΕΙ .

Πρός το παρόν η σχετική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την συμπλήρωση και υποβολή του Μηχανογραφικού, michanografiko.it.minedu.gov.gr, θα παραμείνει ανοικτή για συμπλήρωση και υποβολή Μηχανογραφικών για δέκα μέρες συνολικά, μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 17 Ιουλίου 2023 (24:00).

Οι υποψήφιοι, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password) θα μπορούν να επισκέπτονται την πλατφόρμα στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση και να επιλέγουν το Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ για να καταχωρήσουν τις επιλογές τους.

Τονίζεται πως οι επιδόσεις των υποψηφίων ήταν ελαφρώς καλύτερες στα ειδικά μαθήματα σε σχέση με πέρσι, γεγονός που ίσως πιέσει προς τα πάνω κάποιες υψηλόβαθμες σχολές που απαιτούν ειδικό μάθημα, όπως είναι οι Αρχιτεκτονικές και η Αγγλική Φιλολογία.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη