Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Π. Μιχαηλίδης: Ένα ακόμη μήνυμα για την ανάγκη συναίνεσης και συνεργασίας για το καλό του τόπου από την νέα χρονιά

Με απώτερο στόχο να τονιστεί η ανάγκη συναίνεσης και συνεργασίας από όλες τις πολιτικές δυνάμεις ενόψει της δύσκολης επόμενης χρονιάς λόγω των διαμορφωθέντων συνθηκών μιλά στο μήνυμα του για την Πρωτοχρονιά ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παύλος Μιχαηλίδης. Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος σημειώνει πως ενόψει του βίαιου παγκόσμιου μετασχηματισμού που αναμένεται σε πολλούς τομείς της οικονομίας πρέπει να σχηματιστεί μια μεγάλη συμμαχία, με την συμμετοχή όλων των φορέων της περιοχής τους Δήμου Αλεξανδρούπολης. Διαβάστε παρακάτω το περιεχόμενο του μηνύματος:

Δυναμικά και με το βλέμμα στραμμένο στο 2021, πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, οφείλουμε εξαρχής να ενώσουμε δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος.

Οι νέες συνθήκες που έφερε στο προσκήνιο η πανδημία και το ρευστό και ευάλωτο περιβάλλον που δημιουργήθηκε, επηρεάζοντας κατά πολύ και την περιοχή μας, απαιτούν συνεχή εγρήγορση και προσαρμοστικότητα σε μια νέα εποχή.

Στόχος της μεγάλης αυτής συμμαχίας είναι η στήριξη της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας, αντιμετωπίζοντας, στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό, τις προκλήσεις και επιπτώσεις της πανδημίας, η μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων των δράσεων, αλλά και η δημιουργία των βάσεων για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας τα επόμενα χρόνια.

Ερχόμενοι αντιμέτωποι με τον βίαιο παγκόσμιο μετασχηματισμό που αναμένεται σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα.

Σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι αναγκαίο να είμαστε μέλη μιας μεγάλης συμμαχίας, με την συμμετοχή όλων των φορέων της περιοχής μας.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό, το πνεύμα συνεργασίας και το γεγονός πως οι δράσεις θα πρέπει να συμπληρώνουν η μία την άλλη, δείχνοντας προς την ίδια στρατηγική κατεύθυνση.

Αυτά αποτελούν ένα κεκτημένο, πάνω στο οποίο πρέπει όλοι να χτίσουμε, ώστε να μπορέσουν όλοι οι τομείς της τοπικής μας οικονομίας να σταθούν στα πόδια τους.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη