Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ράμπες και χώροι υγιεινής ΑΜΕΑ σε 30 σχολικές μονάδες του Δήμου Ορεστιάδας

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η πρόταση που υπέβαλε ο Δήμος Ορεστιάδας για την “Κατασκευή ραμπών & χώρων υγιεινής για την πρόσβαση κ εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ορεστιάδας“. Ο Αντιδήμαρχος Αρχοντής Αρχοντίδης με ανάρτησή του ενημερώνει για την εξέλιξη και τονίζει ότι η υλοποίηση του έργου έχει συνολικό προϋπολογισμό 99.820 ευρώ και θα πραγματοποιηθεί σε 30 σχολικές μονάδες.

Η ανάρτηση του κ. Αρχοντίδη

Ακόμη μια σημαντική ένταξη στο Πρόγραμμα Φιλόδημος II για τον Δήμο Ορεστιάδας.
Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η πρόταση που υπέβαλε ο Δήμος Ορεστιάδας για την “Κατασκευή ραμπών & χώρων υγιεινής για την πρόσβαση κ εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ορεστιάδας”.
Ο σεβασμός στις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία, αποτελεί πρωτεύον στοιχείο πολιτισμού μιας σύγχρονης κοινωνίας. Ο Δήμος Ορεστιάδας, επιδεικνύοντας τον απαραίτητο σεβασμό προς τους δημότες και μαθητές με κινητικά προβλήματα, προχωρά στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου συνολικού προϋπολογισμού 99.820,00 € μέσω του Προγράμματος Φιλόδημος II του Υπουργείου Εσωτερικών.
Το έργο θα πραγματοποιηθεί σε 30 σχολικές μονάδες του Δήμου μας, όλων των βαθμίδων (όπου υπάρχει έλλειψη των συγκεκριμένων υποδομών) .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη