Πέμπτη 4 Ιουνίου 2026

Ροδόπη: Διπλό χτύπημα στη διακίνηση παράτυπων μεταναστών – 15 άτομα εντοπίστηκαν σε δύο επιχειρήσεις

Συνελήφθησαν την Τετάρτη και την Πέμπτη (29 & 30-10-2025) σε περιοχές της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τρεις -3- αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί της Τετάρτης σε Επαρχιακή οδό της Ροδόπης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς διακινητές, διότι επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφεραν παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας δέκα -10- μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στην Εθνική οδό Σαπών – Αλεξανδρούπολη, συνελήφθη από τους παραπάνω αστυνομικούς ακόμη ένα αλλοδαπός διακινητής, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε -5- μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, χωρίς όμως να τα καταφέρει καθόσον το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο δράστης συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.  

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης  Σαπών.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη