Σαμοθράκη: Καλύφθηκε η θέση του παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο Δήμος Σαμοθράκης ενημέρωσε για την άφιξη παιδιάτρου στο νησί, ο οποίος και ανέλαβε υπηρεσία στο Κέντρο Υγείας. Πρόκειται για μια εξέλιξη, η οποία διορθώνει μια «παραφωνία» 15 χρόνων, καθώς για τόσα χρόνια το νησί στερούταν τις υπηρεσίες παιδιάτρου και ο Δήμος Σαμοθράκης ευχαριστεί όσους συνέβαλαν προς αυτή την ευτυχή κατάληξη. Διαβάστε το περιεχόμενο της ανάρτησης:

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου, καθώς και τις συνεχόμενες επαφές και επισκέψεις του Δημάρχου, τόσο με τον Υφυπουργό Υγείας κύριο Βασίλειο Κοντοζαμάνη, όσο και την Υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ, κα Ειρήνη Χατζοπούλου, προκηρύχθηκε η θέση μόνιμου Παιδίατρου για το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι την θέση ανέλαβε ο Παιδίατρος κύριος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΚΑΛΟΣ, ο οποίος και παρουσιάστηκε σήμερα στο Κ.Υ.

Τον καλωσορίζουμε και τον ευχαριστούμε!

Υπενθυμίζουμε, ότι στο Κ.Υ. δεν υπήρχε Παιδίατρος τα τελευταία 15 χρόνια! Το κενό αυτό δημιουργούσε ανασφάλεια. Ο αριθμός των παιδιών στο νησί μας είναι τέτοιος που απαιτούσε παρουσία Παιδίατρου.

Ευχαριστούμε θερμά την κυβέρνηση και προσωπικά την Υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ κυρία Χατζοπούλου, που έκανε πράξη την υπόσχεση της στο δίκαιο αίτημα του Νησιού μας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin