Σαμοθράκη: Στο πλευρό των μελλουσών μητέρων η «Αποστολή»

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Μετά από την επιτυχή συνεργασία του Δήμου Σαμοθράκης με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 4 Αυγούστου με επιτυχία το πρόγραμμα που στόχο του έχει να αντιμετωπιστεί η υπογεννητικότητα με την υλική υποστήριξη των νεογέννητων.

Βρεφικά πακέτα διανεμήθηκαν στους δικαιούχους του προγράμματος που παρέλαβαν τα δέματα με μεγάλη χαρά. Πρόκειται για δύο εγκυμονούσες που επιλέχτηκαν κατόπιν αιτήσεως τους και έπειτα από έλεγχο των εισοδηματικών τους κριτηρίων από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνίσταται στην υλική υποστήριξη των ζευγαριών για την αντιμετώπιση των δαπανών, που αντιστοιχούν στις αυξημένες ανάγκες των βρεφών από την ηλικία 0 μηνών έως και την ηλικία του 1 έτους με τη μορφή βασικού πακέτου. Το πακέτο περιλαμβάνει ενδεικτικά είδη ένδυσης, διατροφής, μικρού εξοπλισμού και ειδών υγιεινής.

“Ευχαριστούμε θερμά τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών <<ΑΠΟΣΤΟΛΗ>> και τους χορηγούς <> και <<ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ>> και ευελπιστούμε στην συνέχιση του προγράμματος και τον επόμενο χρόνο”, αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση του ο Δήμος.

Αναλυτικά:

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin