Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Σε έκπτωση… 1€ στο εισιτήριο για Σαμοθράκη προχώρησε η Zante Ferries μετά το “κάλεσμα” της κυβέρνησης – Δεν προβλέπεται έκπτωση στα οχήματα

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ακτοπλοϊκή εταιρεία Zante Ferries που δραστηριοποιείται στην γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη-Λήμνος κάνει λόγο για νέα τιμή στο κόστος εισιτηρίου ανά διαδρομή για τους επιβάτες από Αλεξανδρούπολη για Σαμοθράκη και επιστροφή.

Η έκπτωση είναι 1 € ανά διαδρομή. Θυμίζουμε ότι η τιμή του εισιτηρίου για την διαδρομή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη ήταν στα 17 € ενώ τώρα διαμορφώνεται στα 16 €.
Στην ανακοίνωση δε γίνεται καμία αναφορά για εκπτώσεις στα οχήματα. Επίσης δε γίνεται καμία αναφορά για τα εισιτήρια που αφορούν το δρομολόγιο της Λήμνου.
Τέλος δεν δίνονται διευκρινίσεις για τις περιπτώσεις όπου έχουν εκδοθεί εισιτήρια και αφορούν τις ημερομηνίες που προβλέπεται η έκπτωση.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η εταιρία μας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Ελληνικής Κυβέρνησης και της κοινωνίας αποφάσισε εκ νέου ενεργοποίηση νέων εκπτώσεων στα δρομολόγια των πλοίων μας Ε/Γ – ΟΓ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ & ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ για την περίοδο από 17/07/2023 έως και 03/09/2023 σύμφωνα με τα ακόλουθα:

Κυκλάδες:
20% έκπτωση στο βραδινό δρομολόγιο κάθε Δευτέρας από το λιμάνι του Πειραιά προς Σέριφο – Σίφνο – Μήλο – Φολέγανδρο – Σίκινο – Ίο – Θήρα και στο δρομολόγιο κάθε Τετάρτης από Θήρα – Ίο– Σίκινο – Φολέγανδρο – Μήλο – Σίφνο προς Πειραιά.
Η έκπτωση ισχύει για όλες τις θέσεις των επιβατών καθώς και για τα εισιτήρια των Ι.Χ. επιβατικών οχημάτων και μοτοσυκλετών.

Σαμοθράκη:
Η τιμή του εισιτηρίου από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη και επιστροφή, διαμορφώνεται ανά διαδρομή στα 16 ευρώ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη