Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Σε δύο επιτροπές της ΚΕΔΕ Γκότσης και Φαλέκας

Με δελτίο τύπου της παράταξης “Πόλη & Πολίτες” γνωστοποιείται πως δύο μέλη και ταυτόχρονα δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αλεξανδρούπολης, οι Νίκος Γκότσης και Γιάννης Φαλέκας ορίστηκαν μέλη στην Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας ο πρώτος και στην Επιτροπή Ενέργειας, Περιβάλλοντος & Διαχείρισης Απορριμμάτων της ΚΕΔΕ ο δεύτερος. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της παράταξης:

«Θέλουμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εκπροσωπείται, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), από δύο έμπειρους και καταξιωμένους αυτοδιοικητικά Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξης μας ¨Πόλη & Πολίτες, Βαγγέλης Λαμπάκης¨.

Συγκεκριμένα, επιβραβεύοντας την μέχρι σήμερα πορεία τους σε αντίστοιχους τομείς, με ομόφωνες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, ορίστηκαν : ο κ. Φαλέκας Γιάννης, στην Επιτροπή Ενέργειας, Περιβάλλοντος & Διαχείρισης Απορριμμάτων της ΚΕΔΕ και ο κ. Γκότσης Νίκος, στην Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ.

Οι επιλογές αυτές τιμούν τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και ιδιαίτερα την Παράταξη μας που, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λαμπάκη, υπήρξαμε ευαίσθητοι σε περιβαλλοντικά θέματα και πρωτοπόροι σε ενεργειακά έργα και πρωτοβουλίες, όπως και δράσεις αποτελεσματικής αντιμετώπισης έκτακτων φαινομένων, αλλά και αγώνων για την προστασία του περιβάλλοντος».

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη