Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Σε κέντρο αποκατάστασης η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της, πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Αφού έμεινε για πάνω από 7 μήνες σε κωματώδη κατάσταση στον Ευαγγελισμό, πλέον η Όλγα Δημητροπούλου είναι σε κέντρο αποκατάστασης.

Με την καθοριστική συμβολή των ιατρών και έπειτα από πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Παρόλα αυτά, οι εγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη είχαν προκαλέσει προσωρινή απώλεια της ομιλίας, ενώ η η Όλγα Δημητροπούλου αδυνατεί να κινηθεί και να αυτοεξυπηρετηθεί.

Με τη βοήθεια του Οργανισμού Πράξη Αγάπης και την συμμετοχή του κόσμου που ήταν πρόθυμος να βοηθήσει, η Όλγα Δημητροπούλου εδώ και 1,5 μήνα βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης όπου λαμβάνει όλη την απαραίτητη φροντίδα με την κατάσταση της υγείας της να σημειώνει μεγάλη πρόοδο.

Ξεκίνησε μάλιστα να λέει κάποιες λέξεις και να ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα στις υποδείξεις των θεραπευτών. Έχει αρχίσει να κινεί τα άκρα της και σε συνδυασμό με ειδικό νάρθηκα πραγματοποιεί εντατικές ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών ώστε να καταφέρει να σταθεί και να κάνει κάποια βήματα.

Ο Οργανισμός έκανε έκκληση καθώς η παραμονή της στο κέντρο αποκατάστασης όπου βρίσκεται κρίνεται άκρως απαραίτητη, για να μπορέσει η η Όλγα Δημητροπούλου να ολοκληρώσει το απαραίτητο πρόγραμμα θεραπειών που θα την βοηθήσει να ξανά κατακτήσει τις χαμένες της ικανότητες και να ξανασταθεί στα πόδια της.

Η ανάρτηση του Οργανισμού Πράξη Αγάπης στο facebook:

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη