Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Σε κοινές δράσεις καλεί τους συνυποψηφίους του ο Σταύρος Κελέτσης

Την διοργάνωση κοινών δράσεων και κοινών εκδηλώσεων προτείνει στους συνυποψηφίους του και στη ΔΕΕΠ Έβρου ο υποψήφιος και πρώην βουλευτής Έβρου κ. Σταύρος Κελέτσης. Ο πρώην βουλευτής με επιστολή του ζητά να συνδιοργανώσουν με πρωτοβουλία της ΔΕΕΠ – εκτός από κοινές εξορμήσεις – κοινές εκδηλώσεις στους πέντε δήμους του Έβρου, προκειμένου όπως αναφέρει να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της τελικής νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Στόχος για τον Σταύρο Κελέτση είναι η άνοδος των ποσοστών της ΝΔ στο νομό ώστε να κερδηθούν επιπλέον έδρες και από τις εκλογές να προκύψει ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση. Η επιστολή του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ έχει ως εξής:
«Αγαπητέ φίλε Πρόεδρε και μέλη της ΔΕΕΠ Έβρου,
Συναγωνίστριες και συναγωνιστές, συνυποψήφιοι βουλευτές Έβρου,
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μάϊου που έφερε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και με μεγάλο ποσοστό στο Νομό μας! Ήδη όμως ξεκίνησε η μεγάλη μάχη για την τελική νίκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
Πιστεύω ότι σ’ αυτές τις εκλογές μπορούμε στον Έβρο να πετύχουμε ακόμη μεγαλύτερη νίκη και πολύ υψηλότερα ποσοστά, κερδίζοντας επιπλέον έδρες στο νομό! Πεποίθησή μου είναι ότι αυτό θα επιτευχθεί ευκολότερα αν κινηθούμε συντονισμένα και προχωρήσουμε όλοι μαζί από κοινού σε δράσεις και εκδηλώσεις, που εκτός των άλλων θα αναδείξουν την ενότητα του κόμματος και τον κοινό στόχων όλων μας! Που δεν είναι άλλος φυσικά από την ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με ισχυρό και αδιαμφησβήτητο Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Το γεγονός ότι πλέον οι υποψήφιοι βουλευτές δεν επιδιώκουμε τον σταυρό προτίμησης βοηθάει ακόμη περισσότερο σ’ αυτή την κατεύθυνση.
Προτείνω με βάση τα παραπάνω, εκτός από τις κοινές εξορμήσεις που η ΔΕΕΠ θα προγραμματίσει, την διοργάνωση πέντε μεγάλων εκδηλώσεων στις έδρες των πέντε Δήμων του Έβρου όπου θα εμφανιστούμε και θα μιλήσουμε για λίγο (το πολύ δέκα λεπτά) και οι πέντε συνυποψήφιοι του Έβρου, μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ή άλλο στέλεχός της που εκείνος θα ορίσει. Εννοείται ότι τέτοια εκδήλωση δεν θα γίνει εκεί όπου θα διοργανωθεί άλλη με κεντρικό στέλεχος που το κόμμα θα στείλει. Αυτονόητα τον ορισμό του τόπου, της μέρας και ώρας κάθε εκδήλωσης θα αποφασίσει η ΔΕΕΠ που θα έχει και τον συντονισμό.
Αγαπητέ Άκη,
Παρακαλώ να αναλάβεις – αν κι εσύ συμφωνείς με την ανωτέρω πρόταση – την πρωτοβουλία επικοινωνίας με όλους τους εμπλεκόμενους και του συντονισμού.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς προς όλους!
Σταύρος Κελέτσης, Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ , Έβρου»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη