Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Σκηνές τρόμου έζησε ηλικιωμένος αγρότης στην Καβησό Φερών

Σκηνές βίας και τρόμου έζησε ηλικιωμένος αγρότης όταν δυο νεαροί αλλοδαποί εισέβαλαν χθες το πρωί (7 του μηνός) στην καλύβα του στο χωριό Καβησός Φερών όπου και τον ξυλοκόπησαν άγρια. Πιο συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από περιγραφές του άτυχου αγρότη, ήταν αρκετά εκνευρισμένοι και του μιλούσαν πολύ άσχημα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας στην αρχή του ζήτησαν φαγητό τούς έδωσε ό,τι είχε και επειδή δεν τους ήταν αρκετό του έριξαν γροθιές.

Την στιγμή εκείνη, άνθρωπος υπηρεσίας security περνούσε έξω από την καλύβα,μ κι ενώ ο άτυχος αγρότης προσπάθησε να του κάνει νόημα, έγινε αντιληπτός από τους δυο αλλοδαπούς οι οποίοι θύμωσαν περισσότερο και άρχισαν να τον χτυπούν, τον ξάπλωσαν στο κρεβάτι και τον έδεσαν χειροπόδαρα, χτυπώντας τον ταυτόχρονα με ένα κούτσουρο που βρήκαν.

Αμέσως μετα και αφού πήραν την καραμπίνα του ηλικιωμένου αγρότη, ένα κυνηγετικό μαχαίρι τον κλείδωσαν στην καλύβα και αμέσως μετα προσπάθησαν να κλέψουν το αυτοκίνητο του και να φύγουν χωρίς να τα καταφέρουν.

Ο αγρότης αν και χτυπημένος κατάφερε και λύθηκε πήγε στο χωριό ενημέρωσε δικούς του ανθρώπους και την Αστυνομία.

Αργά το απόγευμα κλήθηκε να αναγνωρίσει τους αλλοδαπούς τους οποίους συνέλαβαν σε αγροτική περιοχή άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Αύριο Δευτέρα ο αγρότης θα περάσει από ιατροδικαστική εξέταση για να εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει.

Ο ίδιος δήλωσε ότι φοβήθηκε πολύ για την ζωή του, ενώ η μικρή κοινωνία του χωριού είναι αρκετά σοκαρισμένη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον άτυχο αγρότη. Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 35 περίπου χρονών θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Συνελήφθησαν την 7-1-2023 το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για ληστεία σε βάρος ενός ημεδαπού. Συγκεκριμένα το πρωί της ίδιας ημέρας οι δύο δράστες προσέγγισαν τον ημεδαπό ο οποίος βρισκόταν στην αγροτική του κατοικία και με την χρήση βίας τον έδεσαν και του αφαίρεσαν από την κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο, ένα μαχαίρι και κλειδιά, ενώ στην συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Στη κατοχή των δραστών βρέθηκαν το αφαιρεθέν κινητό και τα κλειδιά, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη