Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Σοκαριστικός θάνατος στην Αλεξανδρούπολη: Άνδρας έχασε την ζωή του όταν τον «ρούφηξε» κάδος απορριμμάτων (φωτογραφίες)

Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα περί τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αλεξανδρούπολη με έναν άνδρα να χάνει την ζωή του.

Στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο σημείο που βρίσκεται μεταξύ της Λέσχης Αξιωματικών και του Ιστορικού Μουσείου, ένας άνδρας άγνωστων μέχρι στιγμής στοιχείων, έχασε την ζωή του όταν έπεσε μέσα στον πράσινο κυλινδικό “έξυπνο” κάδο.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο άνδρας έσκυψε μέσα στον κάδο για να ψάξει μια σακούλα με φάρμακα που του έπεσε όταν πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και εκείνη την ώρα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει και να πέσει ο ίδιος μέσα. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν σοκαριστικές καθώς ο άνδρας ακρωτηριάστηκε και συγκεκριμένα το ένα από τα δύο κάτω άκρα του έμεινε εκτός του κάδου.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας, αλλά το μόνο που ανασύρθηκε από τον κάδο ήταν ανθρώπινα μέλη αφού το σώμα του άτυχου άνδρα ουσιαστικά πολτοποιήθηκε. Μετά από λίγο στο σημείο έφτασε και ο Ιατροδικαστής.

Γύρω από το σημείο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου με τους πάντες να έχουν «παγώσει» με τις φρικιαστικές εικόνες που αντίκριζαν.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη