Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Σοκ! “Έφυγε” αιφνιδίως ο Δημήτρης Γοδοσίδης – Από την πρώτη στιγμή στα μέτωπα της φωτιάς

Δυστυχώς “έφυγε” από τη ζωή ο Δημήτρης Γοδοσίδης, πολύ γνωστός στον Έβρο, για την επαγγελματική και κοινωνική του δράση.

Ο Δημήτρης, ασφαλιστής στο επάγγελμα, ήταν μόλις 51 ετών και παρέμενε ενεργός σε όλο το φάσμα των κοινωνικών δραστηριοτήτων.
Έφεδρος Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και ενεργό μέλος του Τάγματος Εθνοφυλακής Τραϊανούπολης, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στα μέτωπα της φωτιάς, βοηθώντας μαζί με τους συναδέλφους του Εθνοφύλακες το έργο της Πυροσβεστικής και των υπολοίπων αρχών, για την κατάσβεση της πύρινης λαίλαπας. Το ίδιο και στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, κατά την δραματική επιχείρηση εκκένωσης του Νοσοκομείου, βοηθώντας στη μεταφορά ασθενών.

Όταν, από χθες Πέμπτη, ομαλοποιήθηκε κάπως η κατάσταση, αποφάσισε να φύγει σε προγραμματισμένο οικογενειακό ταξίδι στην Πρέβεζα. Δυστυχώς, μετά την άφιξή του, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και παρά τις προσπάθειες που έγιναν, υπέκυψε σήμερα το μεσημέρι.

Η οικογένεια των Εθνοφυλάκων τον αποχαιρετά με σεβασμό και υπερηφάνεια, γιατί έφυγε πιστός στον όρκο του, προσφέροντας μέχρι την τελευταία στιγμή στην κοινωνία και στην Πατρίδα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη