Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Σουφλί: Επισκέφτηκαν την περιοχή οι υποψήφιοι Ακόλουθοι της Διπλωματικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών

Επίσκεψη  στον Δήμο Σουφλίου πραγματοποίησαν οι Υποψήφιοι Ακόλουθοι της Διπλωματικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών στο πλαίσιο της περιοδεία που κάνουν σε όλο τον Έβρο τις τελευταίες ημέρες. Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Δήμου Σουφλίου, οι υποψήφιοι Διπλωματικοί Ακόλουθοι, επισκέφθηκαν την πόλη του Σουφλίου, καθώς επίσης  και τους οικισμούς του Μικρού και Μεγάλου Δερείου. Συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Την περιοχή του Σουφλίου επισκέφθηκε το προηγούμενο διήμερο  η Αντιπροσωπεία Υποψήφιων Ακολούθων της Διπλωματικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών. Την Αντιπροσωπία συνόδευαν η Πρέσβειρα κυρία Καμπά Νίκη, Διευθύντρια Σπουδών της Διπλωματικής Ακαδημίας και ο κύριος Παπαμάργαρης Αθανάσιος, Υποδιευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων Θράκης του Υπουργείου Εξωτερικών.

Ο Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος συναντήθηκε μαζί τους και τους ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους. Οι υποψήφιοι Διπλωματικοί Ακόλουθοι, επισκέφθηκαν την πόλη του Σουφλίου, καθώς επίσης  και τους οικισμούς του Μικρού και Μεγάλου Δερείου. 

Στη συνάντηση το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν την περιοχή του Κεντρικού Έβρου, ενώ ο Δήμαρχος Σουφλίου δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που νέοι άνθρωποι υποψήφιοι για ένα τέτοιο τιμητικό αξίωμα επισκέπτονται την περιοχή και ειδικότερα την περιοχή ευθύνης του Δήμου Σουφλίου μιας περιοχής με ιδιαίτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα.»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη