Στην έκθεση ποτών και τροφίμων το Επιμελητήριο Έβρου – Δηλώσεις συμμετοχής των επιχειρηματιών

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Στην Αθήνα πρόκειται να διεξαχθεί η έκθεση τροφίμων και ποτών των έξι Επιμελητηρίων της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Στόχος της Έκθεσης είναι αφενός η ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων και η προβολή τους στην πρωτεύουσα, αλλά κυρίως η δυνατότητα που θα έχουν οι παραγωγοί να πωλούν τα προϊόντα τους σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας.

Σύμφωνα με το Επιμελητήριο Έβροου:

Στο διάστημα 08-12 Μαρτίου 2023 τα έξι Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης μέσω του συλλογικού τους Οργάνου (Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ [ΠΕΣΥ]), διοργανώνουν έκθεση Τροφίμων και Ποτών σε χώρο του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα.

Στόχος της Έκθεσης είναι αφενός η ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων και η προβολή τους στην πρωτεύουσα, αλλά κυρίως η δυνατότητα που θα έχουν οι παραγωγοί να πωλούν τα προϊόντα τους σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας (από το Μετρό Συντάγματος διέρχονται καθημερινά περίπου 1 εκ άτομα). 

Διά του παρόντος καλούμε όσους παραγωγούς τροφίμων και ποτών δραστηριοποιούνται εντός της περιοχής εμβέλειας του Επιμελητηρίου μας, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην Έκθεση, στην οποία θα υπάρχει δυνατότητα πώλησης προϊόντων με αυστηρή προϋπόθεσητην έκδοση παραστατικών από τον εκάστοτε πωλητή.

Στους ενδιαφερόμενους δίδονται δύο επιλογές: Είτε συμμετοχή στο συλλογικό εκθετήριο κάθε Επιμελητηρίου, είτε φυσική παρουσία του εκάστοτε παραγωγού για την πώληση του παραγόμενου προϊόντος από τον ίδιο (ή από εκπρόσωπό του).

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση και η μεταφορά των προϊόντων είναι δωρεάν, ωστόσο αν κάποιος/α παραγωγός επιθυμεί να έχει φυσική παρουσία οφείλει να αναλάβει τα έξοδα μετάβασης και διαμονής του στην Αθήνα. 

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος αναφορικά με το Επιμελητήριο Έβρου:

Τηλέφωνο: 2551035848 (εσ. 5)

Email: epimevro@otenet.gr

Παρακαλούμε όπως υποβάλλετε τα αιτήματα σας έως την Δευτέρα 20/02 ώστε να καταρτιστεί το ακριβές πρόγραμμα της Διοργάνωσης.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin